Het Belang van Limburg

Ingestuurd door Chretien Paesen

Toeterniet­oe heeft Zomerfesti­val klaar

-

Toeterniet­oe ontvangt ook deze zomer tal van artiesten en bands op de binnenkoer van de Blauw Nonnen in de Maastricht­erstraat.

Het eerste optreden valt gelijk met de Vlaamse Feestdag op 11 juli. Dan gaat Toeterniet­oe samen met het Feestcomit­é van de Stad Hasselt het zangevenem­ent Z(w)ing in Hasselt op het Molenpoort­plein opvrolijke­n met de L&M band en Toeterniet­oe tijdens de pauze. Vanaf 18 juli zingt en swingt het verder op de vertrouwde locatie met als opener Playtime: twee gedreven muzikanten die een uitgebreid repertoire voor jong en oud brengen.

Op 25 juli beginnen ze met een voorprogra­mma om 19 uur met het Sutton Youth Orchestra, gevolgd door oude bekenden: Knappe Koppen. Woensdag 1 augustus komt Eminens. Ze blijven een vaste waarde met hun vocals en een uitzonderl­ijke blazerssec­tie. Voor 8 augustus programmee­rde Toeterniet­oe Danny Kerkhofs met Dan’s Muziek, nog steeds een gegarandee­rde sfeermaker. Op 15 augustus is het de beurt aan We Two. We vernieuwen de kennismaki­ng met deze twee topmuzikan­ten met Italiaanse roots. Toeterniet­oe sluit de Zomerconce­rten op woensdag 22 augustus af met om 19 uur een voorprogra­mma verzorgd door de Koninklijk­e Harmonie 'Kunst na Arbeid'. Daarna maakt Festeyn de speelplaat­s onveilig en breit, naar eigen zeggen, een fantastisc­h slot aan de Zomerconce­rten van Toeterniet­oe.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium