Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Volg je gevoel, dat leidt tot de beste resultaten. Je openhartig­heid wordt op prijs gesteld en je kritische opmerkinge­n leiden tot successen die ervoor zorgen dat critici moeten inbinden.

Stier 21-4 T/M 20-5 Zet op het werk je koppigheid even opzij, luister naar wat anderen te zeggen hebben en probeer objectief te blijven. Zo vermijd je fouten en het is bovendien goed voor je image. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Wat een brok ongeduld! Je bent klaar voor de aanval, maar dit is nog niet het juiste moment. Blijf kalm! De tijd is je beste bondgenoot want hij biedt je de gelegenhei­d om voors en tegens af te wegen.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je hebt maar al te graag de touwtjes in handen maar vandaag ben je genoodzaak­t om wat taken af te stoten en op anderen te vertrouwen. Niet erg, dit zal je alleen maar goed doen.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Op het werk is het tamelijk rustig, maar jij hebt woeste plannen. Zorg dat niemand je door heeft. Juist door nu rustig en in stilte alles voor te bereiden, kun je straks flink uithalen.

Maagd 24-8 T/M 23-9 De relatie met sommige collega’s is niet bijzonder goed. Hoe veel je ook probeert om hen tegemoet te komen, ze blijven maar mopperen. In die situatie is het misschien beter om eens je tanden te laten zien.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Vandaag heerst de sleur. Geen leuke uitdaginge­n of problemen waar je je tanden in kan zetten. Is het erg? Je bent alleen, en niemand zegt je wat je wel en niet moet doen. Dat is toch al heel wat?

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Op het werk rekent iedereen op jou, vooral diegenen die nu in de zon liggen! Gevolg is dat je niet alleen zit met je eigen werk, maar ook met een boel andere taken. Gelukkig krijg je er wel iets voor terug. Toch?

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Als je in alle rust je zaakjes wil afhandelen, zul je af en toe een compromis moeten sluiten. Niet erg. Je gevoel van eigenwaard­e hoeft er niet onder te lijden dat je af en toe water bij de wijn doet.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Op het werk moeten maatregele­n genomen worden die tot stevige discussies leiden. Blijf kalm en ga er gewoon van uit dat dit een kans is om je in de kijker te spelen. Liefde: Doe wat meer moeite om relaties in stand te houden. Waterman 21-1 T/M19-2 Het zit je niet mee, want de vervelende klusjes lijken bij jou terecht te komen. Vertrouw op je intuïtie. De uitvluchte­n die je verzint, zijn soms een beetje vreemd maar ze werken wel!

Vissen 20-2 T/M 20-3 Invloeden van de Maan in Vissen helpen je bij het aanknopen van serieuze contacten. Benadruk wat je waard bent en wijs gerust op je competenti­es en op wat je de afgelopen tijd bereikt hebt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium