Het Belang van Limburg

PROVINCIAA­L TENNIS

-

NUCLEA: Bij de heren 2 gaan Daniëls, Van Den Broeck en Wuytens door naar de halve finale. Swartebroe­ckx tegen Stevens en De Boeck tegen Malavolta zijn de halve finales bij de heren 3. (jmu)

MAASEIK: Timmermans stootte na een stevige driesetter (1-6, 7-6, 6-2) tegen Hendrickx door naar de halve finale van de heren 3-reeks. Bij de dames 3 plaatste eerste reekshoofd Leinders zich (6-2, 6-1) voor de laatste vier. (jfz)

EXC. HASSELT: In de dames 3-reeks klopte Jacquemin Bas met 6-3 en 6-4. Ook Meuws klopte zich met 6-3 en 6-1 tegen Ferraro naar de halve finales heren 3. (jfz)

NEERPELTSE TC: Umans zit in de halve finales van de 5-reeks. Daarvoor had ze een dubbele 6-3 tegen Hemelaers nodig. Schouteden klopte zich met 6-1, 7-6 voorbij Hendriks en staat zo bij de laatste vier heren 5-reeks. (jfz)

‘T ELLEBOOGSK­E: In dubbel dames 6 (tot 40 punten) gaan Claes en Bosmans door naar de halve finale. Battista en Bereza volgden dubbel heren 7. (rkb)

TC LANDEN: In enkel heren 5 plaatste Oben zich voor de finale ten koste van Baeskens: 6-3, 6-0. Geyskens trakteerde Jaspers in EH6 op een dubbele 6-0. (rkb)

MEULENBERG: In de kwartfinal­e bij H4 was Lambeets met tweemaal 7/5 te sterk voor Vanotterdi­jk. Bij de dames 4 ontmoeten Deckers en Maelstaf elkaar in de halve finale. (gesi)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium