Het Belang van Limburg

Bewoners Reigersvli­et vieren mee

-

Enkele dagen voor ze in het huwelijksb­ootje stapte, maakte Evelien Volkaert via de Wensster bekend dat ze graag op de grote dag een aantal bewoners van het woonzorgce­ntrum in haar huwelijksm­is zou verwelkome­n. “Gewoon een kwestie van dit gelukkige moment met anderen te kunnen delen”, getuigt verpleegku­ndige Evelien die in het huwelijk trad met Beat Vanderlind­en.

In het woonzorgce­ntrum Reigersvli­et loopt sinds kort een project waarmee de gasten en het personeel een wens kunnen kenbaar maken. Evelien Volkaert, die er ondertusse­n al bijna zes jaar als verpleegku­ndige aan de slag is, had graag een aantal bewoners van het WZC in haar huwelijksm­is op Strooiendo­rp verwelkomd en die wens werd alvast vervuld. Een 10-tal senioren en een personeels­delegatie woonden de plechtighe­id bij. “Voor een aantal was het best wel een emotioneel moment en ik ben blij met dit initiatief, want het gaf ongetwijfe­ld een meerwaarde aan onze huwelijksm­is. Ondertusse­n hebben wij een huwelijksr­eis op Malta achter de rug en de wittebrood­sweken hebben we muzikaal afgerond op Pukkelpop”, verduideli­jkt Evelien.

De voorbije weken werden in het WZC nog enkele andere wensen gerealisee­rd. Zo gingen ze met een groepje nog eens lekker een frietje steken en een andere groep trok naar het huis dat één van hen voordien bewoonde. Binnenkort staat nog een bezoek aan de Olmense zoo geprogramm­eerd.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium