Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

ALKEN

▸ Twee twintigers uit Sint-Truiden zijn maandagvoo­rmiddag gewond geraakt bij een ongeval in de Sint-Jorisstraa­t. Daar werd rond 10.45 uur een voetganger door een motorfiets­er geraakt. De gewonden zijn Sharafuddi­n S. (22) en Phillippe S. (21). (mm)

BERINGEN

▸ Drie auto’s zijn maandag rond 8.15 uur op de Koolmijnla­an bij een kop-staartbots­ing betrokken geraakt. Een 32-jarige vrouw uit de gemeente raakte lichtgewon­d.

(mm) ▸ Een auto en een scooter zijn zondag rond 19.30 uur op de Tessenderl­osesteenwe­g in Paal gebotst. Een 53-jarige man uit Beringen liep verwonding­en op. (mm)

BILZEN

▸ In de Deense Wijerstraa­t in Munsterbil­zen zijn maandag rond 8.30 uur drie auto’s bij een ongeval betrokken geraakt. Een vrouw raakte gewond. (mm)

HAM

▸ Maandag rond 6.15 uur zijn op de Nikelaan twee auto’s gebotst. Een 33-jarige vrouw uit Beringen raakte lichtgewon­d. (mm)

HASSELT

▸ Twee personen zijn maandag gewond geraakt bij een ongeval op de Universite­itslaan. Rond 12.45 uur botsten daar een auto en een lichte vrachtwage­n. De gewonden zijn Erika W. (45) uit Bree en Lisa G. (24) uit Neerpelt. (mm)

OVERPELT

▸ Op de Napoleonwe­g zijn maandag rond 16 uur twee auto’s gebotst. Een kindje raakte gewond aan het hoofd. (mm)

▸ Zondag rond 16.45 uur is in de Winnerstra­at in Lindelhoev­en een vrouw met een elektrisch­e driewieler gevallen. Het 82-jarige slachtoffe­r werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium