Het Belang van Limburg

Frustratie­s bij Chelsea en Man United

-

Chelsea en Manchester United speelden zaterdag 2-2 gelijk. Voor enkele notabelen werd het een frustreren­de namiddag. HARDHANDIG AANGEPAKT

Laten we beginnen met Eden Hazard. De Rode Duivel is dit seizoen (weer) de speler die het vaakst foutief wordt afgestopt in de Premier League, en ook United ontzag hem niet. Ashley Young pakte hem een paar keer stevig aan en kreeg er net als Matic geel voor. Hazard geraakte zo niet in de match. Hij kreeg het op zijn heupen en ging zowaar zelf even over de schreef om de oprukkende Rashford af te stoppen.

2 LUKAKU

AL 685 MINUTEN ZONDER CLUBGOAL

Romelu Lukaku dan. Hij kwam amper in het spel voor en klokte af op 35 balcontact­en, alleen ploegmaat Smalling had er nog minder. Hij werd ook nooit in stelling gebracht en staat nu al 685 minuten droog bij ManU. The Red Devils zijn de Rode Duivels niet, bij de nationale ploeg scoort hij wél aan de lopende band.

3 MOURINHO ROBBERTJE MET ASSISTENT VAN SARRI

En ook José Mourinho was gefrustree­rd omdat Pogba – met wie hij al meermaals in de clinch ging – Rüdiger zomaar de 1-0 liet scoren. En omdat United in de slotsecond­en de zege weggaf. Mourinho werd daarbij nog geprovocee­rd door een overdreven juichende Marco Ianni, een van de assistente­n van Chelsea-coach Sarri, en ging even over de rooie. “De man was heel onbeleefd”, zei Mourinho. “Maar hij heeft zijn excuses aangeboden. Ik heb die geacceptee­rd en daarmee is de kous af.”(dvd)

 ?? FOTO ACTION IMAGES VIA REUTERS ?? Na affluiten moest Mourinho in bedwang gehouden worden in de spelerstun­nel.
FOTO ACTION IMAGES VIA REUTERS Na affluiten moest Mourinho in bedwang gehouden worden in de spelerstun­nel.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium