Het Belang van Limburg

Initia Hasselt na rust niet meer bij de les

-

Opnieuw geen thuiszege voor Initia Hasselt. Coach Joop Fiege zag nochtans een goed Initia in de eerste helft. Op de 13-10-score aan de rust viel dan ook helemaal niets aan te merken. Dat was even anders in de tweede periode. Hurry Up gooide het tactisch over een heel andere boeg. Bij Initia, dat geen oplossinge­n in huis had, lukte plots niets meer. De Limburgers kregen een droge 1-6 om de oren en zaten in een verloren positie.

“Geen woorden voor”, blikt Mattias Van Criekinge terug. “En dat we te weinig grinta tonen om de achterstan­d ongedaan te maken stoort me het meest. Dat zes nieuwe spelers hun weg moeten zoeken is geen excuus. We weten dat we het dit seizoen van hebben.”

vechtlust

Resem missers

moeten

Coach Joop Fiege zat op dezelfde golflengte. “Een pijnlijke nederlaag”, aldus de Nederlande­r. “We doen onszelf gewoon tekort. We laten een resem open doelkansen liggen. We missen vier strafworpe­n en dan wordt het heel moeilijk om op dit niveau wedstrijde­n te winnen.” T2 Manuel Kremer van Hurry Up was dan weer erg gelukkig met de zege. “Onze eerste overwinnin­g op Belgische bodem dit seizoen. Dit doet onze matige start even vergeten.”

INITIA HASSELT: Van Criekinge 6, Vossen 4, Bosca 1, Buciuman 2, Köhlen 5, Kolak 2, Bertels 2, Meulders 1.

 ?? FOTO PHOTO NEWS ?? Bart Köhlen wordt in de tang genomen.
FOTO PHOTO NEWS Bart Köhlen wordt in de tang genomen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium