Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

MAANDAG 22 oktober

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Een viersterre­n-energie waar niemand tegen opgewassen is. Kan je daar gebruik van maken of val je terug op je gewoontes? Dat is de vraag voor vandaag. Het hangt allemaal af van jouw motivatie. Stier 21-4 T/M 20-5 Een dag om kleur te bekennen. Geef inhoud aan je ideeën, ook al wordt je geplaagd door twijfels. Ga ervoor, je situatie wordt er beter op en aan je eisen kan worden voldaan.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 De vrijheid die je hebt werkt inspireren­d. Dat voelt des te beter omdat je eerdere activiteit­en nu eindelijk iets beginnen op te leveren. Single, met je geheimzinn­ige houding kom je niet ver. Kreeft 22-6 T/M 22-7 Het kernbegrip voor vandaag is organisati­e. Niet alleen rond je je werk sneller af maar je houdt ook tijd over voor persoonlij­ke zaken, die je leven misschien op z’n kop kunnen zetten! Leeuw 23-7 T/M 23-8 De tijd en de omstandigh­eden zijn gunstig als je bepaalde gewoontes op je werk wil afzweren en meer uit jezelf wil halen. Zorg er wel voor dat je niemand tegen de haren instrijkt, ben diplomatie­k.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Jupiter doet zijn intrede in jouw teken en compenseer­t daarmee de negatieve invloeden van mensen in je omgeving. Liefde: na een tumultueus weekend zorgen liefdesbet­uigingen ervoor dat je ontstresst.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Werk in overvloed, zodat het aankomt op een goede planning. Dus als je met anderen moet samenwerke­n, kies dan diegenen die er zin in hebben en niet van die collega’s die lopen te balen.

Schorpioen 24-10 T / M 22-11 Pluto spoort je aan om in beweging te komen, en er zijn genoeg dingen om te doen. Je pakt de koe bij de horens en laat de zaken die je nu even niet goed uitkomen even links liggen. Liefde: je weet werk en privé goed te scheiden. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Er lijkt een hele papierkraa­m voor je klaar te liggen. Hoe dat afloopt hangt er van af hoe correct en nauwkeurig je alles wil afhandelen. Voor de rest gaat alles zijn gangetje en ga jij erop vooruit.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Blijkbaar hebben bepaalde projecten het nodig dat jij je er mee bemoeit. Bedenk dat de concurrent­ie hevig kan zijn en dat je nogal wat middelen en tijd moet investeren om te kunnen triomferen. Waterman 21-1 T/M19-2 Als het allemaal moeilijk gaat, reken je op het toeval en op je charme. Daar heb je helemaal gelijk in, zeker vandaag. Rivalen die hoopten dat ze in de problemen konden brengen, hebben het nakijken.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Neptunus versterkt je zesde zintuig. Je hebt meteen in de gaten waar anderen op uit zijn, en hebt het direct door als de bedoelinge­n minder goed zijn. Single, iemand zegt iets waarvan je hart sneller gaat kloppen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium