Het Belang van Limburg

“Eerst kon alles, en toen niks”

-

DIEST/HASSELT - In één week kreeg onze redactie twee klachten over T&T Design, een winkel die zo snel groeit dat het soms pijn doet. Ook bij de klant. Zoals bij Karin Bas. “In het begin kon alles, en toen kon niks meer”, zegt Karin.

Karin kwam bij T&T Design terecht volgens een beproefd concept. Ze werd uitgenodig­d als VIP, nadat vrienden haar naam hadden opgegeven.

T&T Design beweert rechtstree­ks te handelen tussen fabrikant en klant, zonder andere tussenpers­oon. Zo kan het naar eigen zeggen de scherpste prijzen maken. Enige voorwaarde om van alle voordelen en kortingen te kunnen genieten, is dat je namen en nummers doorgeeft van vrienden. Die worden dan ook weer als VIP uitgenodig­d.

Zo ging het dus ook bij Karin Bas. “Wij hebben ons in februari 2016 laten uitnodigen, op voorspraak van vrienden, om kennis te maken met de zogeheten unieke, kwaliteits­volle designprod­ucten van T&T Design”, vertelt Karin. “Na onze rondleidin­g door de verkoper, kochten we een tuinset met acht stoelen, bekleed met textileen. Al na enkele maanden be- gon de stof van twee stoelen te scheuren.”

“Ze werden probleemlo­os vervangen. Het ging dan ook overduidel­ijk om een fabrieksfo­ut. Maar wij vreesden dat de andere stoelen hetzelfde probleem zouden krijgen, en vroegen om die ook te vervangen.”

“Dat was niet nodig. De problemen zouden worden opgelost als ze zich stelden. Nu zijn er dus opnieuw stoelen stuk, op dezelfde manier. Maar vermits de garantie inmiddels verstreken is, komt T&T Design niet meer tussen.” “Eerst kon alles, en toen niets. De stoelen kosten nochtans 199 euro per stuk. We hebben contact willen opnemen met de fabrikant, maar we vinden er nergens gegevens van. Noch op de stoelen, noch op de facturen. Ook T&T Design wil die info niet geven.”

 ?? FOTO SERGE MINTEN ?? Karin krijgt twee nieuwe stoelen, ter waarde van 199 euro per stuk.
FOTO SERGE MINTEN Karin krijgt twee nieuwe stoelen, ter waarde van 199 euro per stuk.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium