Het Belang van Limburg

Limburgers kleden Saint-Guidon aan

Stefan Verheyen (Dôme Deco)

-

BRUSSEL - Het is af, het nieuwe interieur van het bekende restaurant SaintGuido­n aan het Vanden Stockstadi­on in Anderlecht. De handtekeni­ng is van Stefan Verheyen van het Limburgse interieurl­abel Dôme Deco. “Het is niet de eerste keer dat wij voor Marc Coucke werken”, begint Stefan Verheyen dit verhaal. Dôme Deco richt zich sinds enkele jaren op het inrichten en aankleden van winkels in binnen- en buitenland. “Nu zijn we ook actief in de Belgische projectmar­kt”, zegt Stefan Verheyen. “Vooral voor inrichting­en van restaurant­s, hotels en kantoren in het hoger segment wordt een beroep gedaan op ons bedrijf.” Zo werd Dôme Deco al eerder ingeschake­ld voor de inrichting van het hotel Terhills in Maasmechel­en en de B&B’s van de Slagmolen en Vivendum. Indirect werd ook meegewerkt aan de realisatie van Alden Biesen, het Parkhotel in Hasselt en de styling van hotel La Butte aux Bois in Lanaken.

Coucke

Bij de overname van voetbalclu­b Anderlecht besloot Marc Coucke om het bekende restaurant Saint-Guidon - ooit nog bekroond met een Michelinst­er - in een nieuw kleedje te steken en om te turnen tot een stijlvolle omgeving waar topchefs enkel op wedstrijdd­agen nog aan het fornuis staan. “Ik ken Marc Coucke al vele jaren en we zijn ook actief betrokken geweest bij de herinricht­ing van zijn hotels in Durbuy”, legt Stefan Verheyen uit. “De samenwerki­ng voor de nieuwe ‘cosmopolit­an’ look van Saint-Guidon lag dan ook voor de hand. Maar het is wel een mooie referentie.”

Dôme Deco, met kantoren, showroom en magazijnen in DilsenStok­kem, telt momenteel een 25-tal medewerker­s. Dit jaar wordt gemikt op een omzet van 6 miljoen euro. “Doel is te blijven groeien en ons Limburgs design verder uit te dragen in de hele wereld, maar ook kort bij ons”, besluit Stefan Verheyen.

 ?? FOTO JEFFREY GAENS ?? Stefan Verheyen
FOTO JEFFREY GAENS Stefan Verheyen

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium