Het Belang van Limburg

Club Brugge moet een nieuwe doelman kopen

-

“Club Brugge zit opnieuw met zijn doelmannen in zijn maag. Karlo Letica maakte tegen STVV nog maar eens een slechte beurt en haalde tegen Oostende zelfs de kern niet. Dan heb je een keeperspro­bleem. Het pijnlijke is dat Club daar zelf verantwoor­delijk voor is. Ze hebben een jonge keeper gehaald uit de Kroatische competitie, een trapje lager. Hij werd aangekondi­gd als een gigantisch talent.

Blijkbaar brengt hij niet wat ze van hem verwachten, maar van jonge keepers weet je dat ze geregeld een blunder kunnen maken. Als je het toch zo’n talent vindt, moet je achter hem blijven staan.”

“Het keeperspro­bleem van Club is niet nieuw. Vorig jaar zijn ze een keer of zeven gewisseld. Als je je doelman afmaakt, moet je nu een topkeeper kopen. Verhaeghe heeft centen zat en moet ze in januari op tafel gooien.” “Ik ga ervan uit dat tegen Genk Horvath in doel staat. Dat belooft een interessan­te partij te worden. Genk blijft maar winnen. Ze werden door Antwerp in het zadel geholpen met twee strafschop­pen. Grappig dat Jelle Van Damme zo kwaad werd - die was daar aan het volleyball­en. Terecht hands en penalty dus. Maar dat Genk terugvocht, wil zeggen dat de spelers de juiste mentalitei­t hebben. Het schijnt dat Philippe Clement voor het eerst kwaad is geworden, benieuwd hoe dat eruitziet want ik heb hem nog nooit boos gezien.”

“Dan doet Standard het een pak slechter. Dat liet zich opvreten door Zulte Waregem. Michel Preud’homme zal er flink de ziekte in hebben gehad, terwijl Marc Brys het graag zag gebeuren. De achterstan­d met de zesde plaats blijft nu klein. Tegen Charleroi was het iets minder, maar al bij al doet hij het fantastisc­h met STVV. Iedereen heeft het moeilijk tegen ze en ze spelen lekker voetbal.”

Het schijnt dat Philippe Clement tegen Antwerp voor het eerst kwaad is geworden. Benieuwd hoe dat eruitziet want ik heb hem nog nooit boos gezien

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium