Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

ZATERDAG 3 november

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Een negatieve en verwarrend­e dag. Het lijkt of je bepaalde zaken niet goed aanvoelt en dat je ze moeilijker maakt dan eigenlijk nodig is. Single, wat je probeert, gaat vandaag niet lukken.

Stier 21-4 T/M 20-5 Single, je gaat op de meest onmogelijk­e tijden op stap en niemand weet waar je heen gaat en hoe lang. Als je daarmee doorgaat, zegt een recente verovering je binnenkort vaarwel. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Een veelbelove­nde start van het weekend, want Venus geeft je flink wat fantasie én de opdracht om de sleur te doorbreken. Trek je er iets van aan: goed voor je relatie en je verbreedt er je horizon mee.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Maak ruimte om samen met je partner wat leuke dingen te doen. Zowel om het samen zijn als om de stress van de werkweek achter je te laten. Single: houd op met praten, nu is het tijd voor daden! Leeuw 23-7 T/M 23-8 Single je staat vandaag onder de positieve invloeden van de dalende Maan en van Neptunus. Je hebt een sterke intuïtie, laat niets aan het toeval over en weet precies waar je aan begint. Een harmonieus en kalm weekend.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Geen spannende amoureuze verwikkeli­ngen, maar hoe erg is dat? Je lijkt meer behoefte te hebben aan zekerheden, en die vind je in familiekri­ng. Single, er zitten wat schaduwkan­ten aan een affaire, maar maak er geen drama van. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Als je zou kunnen spreken van vooruitgan­g op liefdesgeb­ied, dan is dat op jou van toepassing. Je benadert je relaties beter en maakt daardoor een einde aan onzekere situaties. Gevolg: eendracht en harmonie.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Routine en gewoontes maken de dienst uit. Dit weekend lijkt er dus weinig spannends te gebeuren. Het lijkt er trouwens op dat je daar ook niet veel moeite voor wil doen. Ook goed. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Single, zoek je naar stabilitei­t of probeer je juist je vrijheid te bewaren? Je denkt wel eens na over dit soort kwesties, maar voorlopig lijkt voor jou alleen te tellen dat je plezier wil hebben. Steenbok 22-12 T/M 20-1 Doe eens waar je zin in hebt, probeer eens wat veranderin­gen uit en zorg eens voor wat leven in de brouwerij. Single: spectacula­ire ontmoeting­en of verklaring­en die je nooit eerder hebt gehoord. Waterman 21-1 T/M19-2 Single let op! Eén momentje van zwakte kan genoeg zijn om in de armen van een onbekende persoon te belanden. En het zal bijzonder moeilijk worden om daarna weer bij zinnen te komen. Vissen 20-2 T/M 20-3 De genotzucht­ige kant van je karakter weerspiege­lt zich in de relatie met je naasten. Je waakt over hun welzijn en probeert een prettige sfeer te creëren. Het wordt erg gewaardeer­d en ook ruim terugbetaa­ld.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium