Het Belang van Limburg

“Gezeur en een scheids die niett kon volgen”

-

Hades is voor de tweede week op rij niet verder geraakt dan een draw. In een zeer onrustige partij tegen een agressief Duffel kon het na rust een 1-2-achterstan­d nog goedmaken.

De toon van de hele match was meteen gezet na de beenharde tackles van Cavus en Van Asch in de eerste minuten. Demulder moest geblesseer­d van het veld en Hades moest voor rust de kelk tot de bodem ledigen. Cobos maakte na duidelijk handspel de 0-1 en Van Den Buys kopte de 0-2 binnen na een hoekschop. “Alles wat kon tegenzitte­n, zat ook tegen in de eerste helft”, merkte Lance Voorjans na de match op. “Demulder werd al na drie minuten uit de match getrapt. Als zo’n fout in minuut 60 gebeurt, trekt de scheids altijd rood. In de derde minuut mag dat blijkbaar? Gevolg: veel duels, constant gezeur en een scheids die niet kon volgen. Eigenlijk is het nooit een wedstrijd geweest.” En toch kon Hades na rust de rug nog rechten. Het kwam beter in zijn spel en supersub Lance Voorjans trapte de aansluitin­gstreffer binnen vanop de stip. De 2-2 van Bennassar kwam er na heerlijk één-tweetje met Voorjans. Voorjans: “We kwamen inderdaad goed terug na rust. Toch heb ik een zuur gevoel. Tegen dit Duffel hadden we nooit twee punten mogen verliezen.”

HADES: Gijbels, Willems, Gueroui, Elens, Celen, Wang, Claes, Bloemen (67’ Lenaerts), Demulder (22’ Voorjans), Bennassar, Sögütcü.

DUFFEL: Hofmans, Verlinden, De Kegel, Cobos,

Gabrielli (74’ Moraïs), Spreutels, Vertonghen, Cavus, Van Asch (81’ Vervoort), Rymenants, Van Den Buijs. DOELPUNTEN: 9’ Cobos 0-1, 17’ Van Den Buijs 0-2, 43’ Voorjans (strafschop) 1-2, 56’ Bennassar 2-2. GELE KAARTEN: Cavus, Van Asch, Vertonghen, Cobos, Verlinden, Spreutels, Sögütcü, Bloemen, Gueroui, Wang, Gijbels.

SCHEIDSREC­HTER: Janssens. TOESCHOUWE­RS: 200.