Het Belang van Limburg

Tom Ramaekers keert rollen om

- Ben SAELMANS

Waterloos (4C) is er gisteren niet in geslaagd om de buren van Neeroetere­n een eerste nederlaag aan te smeren. De leider won de topper met 3-2.

Met twee goals van Limberg zag het er bij de rust (1-2) nochtans rooskleuri­g uit voor de bezoekers, maar uitblinker Tom Ramaekers (foto) maakte al snel na de pauze de 2-2 en niet veel later buffelde Hulselmans de winnende treffer voorbij Hendrikx. Een terechte zege na opnieuw een knappe remonte.

“Onze eerste helft was zeker niet goed”, reageerde Ramaekers, die samen met Daelmans de prijs van matchwinna­ar mocht claimen. “We kregen geen grip op het middenveld van Waterloos en dat bezorgde ons problemen. Tijdens de rust hebben we enkele aanpassing­en doorgevoer­d en nadien zijn we niet meer in de problemen gekomen.” NEEROETERE­N: Brouns, Verkissen, Vandeberg, Swennen, Daelmans, Lenaerts (84' Stoffels), Thora (55' Vissers), Prouvost, Hulselmans, Stieners (84' Dewael), Ramaekers. WATERLOOS: Hendrikx, Styven, Eerdekens, Thijs, B. Houben, Knooren, Perelli (86' Keyers), S. Limberg (84' Vliegen), I. Limberg, Witting, Henkens (77' Neyens).

DOELPUNTEN: 20’ Thora 1-0, 24’ S. Limberg (strafschop) 1-1, 44’ S. Limberg 1-2, 48’ Ramaekers 2-2, 71’ Hulselmans 3-2. STRAFSCHOP: 24’ S. Limberg (omgezet). GELE KAARTEN: Swennen, Eerdekens, S. Limberg. SCHEIDSREC­HTER: Walus. TOESCHOUWE­RS: 250. (bsa)