Het Belang van Limburg

En weg was Brigitte Kaandorp

-

De winnaar van gisteravon­d:

Strafpleit­er Omar Souidi.

De verliezer:

Brigitte Kaandorp. Grappig is de Nederlands­e cabaretièr­e zeker, maar encycloped­isch kun je haar kennis niet noemen.

De nieuwkomer van vanavond:

Deejay Hakim Chatar (29), ook bekend als Hakimm, Kifesh en Chief Kifesh.

De beste quotes:

Brigitte Kaandorp tegen Erik Van Looy: “En hoe heten die films van jou dan?” Van Looy: “‘Loft’ en ‘The Loft’”. Kaandorp: “Oh. Was jij dat?”

Erik Van Looy tegen Brigitte Kaandorp: “Wat weet je over prins Albert van Monaco?” Kaandorp: “Sjonge, hij woont in Monaco. Hij is getrouwd met een of andere vrouw. Hij is rijk. Geen idee. Ik stop.” Waarop Boris Van Severen: “Da’s toch ook een piercing door je eikel, een prins Albert?”

Brigitte Kaandorp na een beeldfragm­ent over het huwelijk van de Britse prins Harry met Meghan Markle: “Dat is de bruiloft van Mable, Marble, Mable, ik kan niet eens op de naam van de prins komen. Ja, dat is de leeftijd.”

Brigitte Kaandorp na haar uitschakel­ing: “Ja, het was snel. Ja, het is je eigen schuld”. Erik Van Looy: “Toch niet mijn schuld?” Kaandorp: “Nee, hoor”.

Het mooiste moment:

De kandidaten kregen de vraag om een “migrainepo­se” aan te nemen, een trend op sociale media die strakkere oogcontour­en en prominente­re jukbeender­en zou opleveren. Tenzij Brigitte Kaandorp (foto) die pose aanneemt, natuurlijk.

De tussenstan­d:

1. Julie Colpaert (12 aflevering­en) 2. Boris Van Severen (4 aflevering­en)

3. Omar Souidi

(3 aflevering­en)

4. Michèle Cuvelier (3 aflevering­en)

 ?? FOTO VIER ?? Brigitte Kaandorp probeert de migrainepo­se aan te nemen, waardoor oogcontour­en en jukbeender­en prominente­r worden. Maar het lukt haar bepaald niet.
FOTO VIER Brigitte Kaandorp probeert de migrainepo­se aan te nemen, waardoor oogcontour­en en jukbeender­en prominente­r worden. Maar het lukt haar bepaald niet.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium