Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

ZATERDAG 10 november

-

Erik Vaneygen

Ram 21-3 T/M 20-4 Single, zoek goed gezelschap. Dat is de beste manier om jezelf van die neerslacht­ige stemming te verlossen. Nodig dus vrienden uit of ga zelf ergens naar toe, zodat je de zinnen kan verzetten.

Stier 21-4 T/M 20-5 Single, invloeden van Venus en Jupiter kunnen leiden tot een date, naar alle waarschijn­lijkheid met een zielsverwa­nt. Voor koppels geldt dat harmonie alleen tot stand komt door concessies te doen. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Het wordt tijd dat je plannen maakt over hoe de sleur te doorbreken. Sporten? Misschien. Toneel of een feest? Kan ook. Maak je niet druk, je partner heeft het allang geregeld, en niet zo’n beetje.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je bent geen Sint Bernard die voor redder moet spelen of constant troost moet brengen aan Jan en alleman. Denk vooral ook aan jezelf! Ga uit, dansen en feesten is goed voor je.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Het leven lijkt je toe te lachen en je bent in een prima stemming. Laat niets deze mooie dag bederven. Let vooral op in je directe omgeving, waar nogal wat spelbreker­s vertoeven. Negeer ze en houd je bij je partner.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Misschien krijg je het verwijt van je partner dat je te serieus bent en altijd maar hetzelfde wilt. Denk eens na. Wellicht zou een beetje fantasie jullie relatie inderdaad geen kwaad doen.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Als single heb je misschien een te rooskleuri­g beeld van de mensen die je ontmoet, en misschien ben je daardoor wel iets te openhartig. Behalve als je uit bent op een kortstondi­g avontuurtj­e. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Je bent in een gulle bui en laat je naaste omgeving graag meegeniete­n. Vervolgens zit er misschien een romantisch dinertje in voor jullie twee. Pas op dat je creditcard niet oververhit raakt. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Single, iemand van het andere geslacht kan je vragen om ergens bij te helpen. Dat kan een moeilijk klusje worden, maar je redt het en lijkt vervolgens op een verrassend­e wijze te worden beloond.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Single, wees niet verbaasd als je de indruk hebt dat de film van je leven in vertraging afgedraaid wordt. Het is goed om even pas op de plaats te maken en duidelijk te krijgen waar je mee bezig bent. Waterman 21-1 T/M19-2 Uit eten, intimiteit, gemeenscha­ppelijke dingen. Met z’n tweetjes zijn jullie in staat de passie nieuw leven in te blazen. Single, Venus zorgt voor een gezellige avond, tijd voor feest en passie. Vissen 20-2 T/M 20-3 Een negatieve sfeer met wat huiselijke problemen. Koken mislukt, een lekkage, stroomstor­ing, lekke band etc. Je kunt er beter om lachen dan huilen, dus probeer er een positieve draai aan te geven.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium