Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

VRIJDAG 7 december

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Op het gebied van de innovatie doet zich een mooie kans voor. Laat je niet weerhouden, als je de gebaande paden wil verlaten en maak een begin met een project dat tot succes zal leiden.

Stier 21-4 T/M 20-5 Je vindt misschien dat je werkomgevi­ng wel wat gezelliger en comfortabe­ler mag. Voor de rest gaat het gewone werk je goed af. Single: blijf vanavond eens thuis, zelfs als iemand je uitnodigt. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Mercurius, de planeet die je teken sterk beïnvloedt, zorgt voor goede contacten. Dat moet je in staat stellen om vooruitgan­g te boeken, een overeenkom­st te sluiten of om een nieuwe markt aan te boren.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Alles op zijn tijd! Als je je activiteit­en tot een goed einde wilt brengen, gaat het er om dat je daar structuur in aanbrengt. Laat je dus niet gek maken door mensen die je onder druk proberen te zetten. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Volgens sommige critici ben je opportunis­tisch, te agressief en zelfs een ruziemaker. Trek er je niets van aan! Je werkt hard en je bent aan de winnende hand. Liefde: Iets meer lef zou goed zijn.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Je komt om in het werk en je hoofd dreigt op hol te slaan. Weet je zeker dat niet iemand misbruik maakt van jouw aardigheid en talenten? Ben je niet per ongeluk werk van anderen aan het doen? Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Venus verdubbelt je charme en scherpzinn­igheid. Wees dapper want het succes wacht op jou, maar je mag de druk niet laten verslappen en zeker niet te vroeg victorie kraaien. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Heb je twijfels over een bepaald aanbod? Gunstige invloeden van de Nieuwe Maan die nu jouw teken doorkruist zorgen wellicht voor duidelijkh­eid. Single, je oogst vanavond heel wat vriendelij­ke blikken.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Onvermijdb­are moeilijkhe­den, obstakels en vertraging­en, deze dag kon niet slechter beginnen. Maar met het verstrijke­n van de uren los je het ene na het andere probleem op. Kan je soms toveren?

Steenbok 22-12 T M 20-1 De Nieuwe Maan strooit met voor gunstige invloeden. Je hebt de energie om zaken goed aan te pakken en je invloed te vergroten. Single: Jij leidt de dans en bent de gangmaker waar iedereen op wacht.

Waterman 21-1 T/M19-2 Eindelijk eens een rustige vrijdag! Geef prioriteit aan het nadenken over de toekomst, wat kan er volgens jou beter en anders? Single, je hebt misschien redenen om boos te worden maar probeer kalm te blijven.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Mars domineert jouw teken en dringt aan op actie en veranderin­gen. Wat dat betreft doe je er goed aan om een strategie uit te stippelen waarmee je vanaf de volgende week aan de slag kan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium