Het Belang van Limburg

A&M Invest in het kort

-

Delorge Groep Vestiginge­n

in Sint-Truiden, Borgloon, Hasselt, Herk-de-Stad, Lommel, Overpelt, Tienen, Lanklaar, Rekem, Bree, Genk, Schaffen, Diest

Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, VW Commercial Vehicles

Automerken Groep Van Osch Vestiginge­n

in Hasselt, Halen, Tienen

BMW en Mini

Automerken

Jaguar Land Rover Hasselt Vestiging Automerken

Land Rover

Centrauto & Beckers Vestiginge­n

in Wijnegem, Oostmalle, Genk

BMW en Mini

Automerken

een van de grootse autodealer­s van het land, met een verkoop van bijna 20.000 nieuwe en gebruikte auto’s, een omzet vanaf volgend jaar van 700 miljoen euro en een totaal van 950 werknemers.

Gelauwerd

in Hasselt

Jaguar en

Met de intrede in het kapitaal van Centrauto investeert A&M Invest niet alleen in de grootste BMWdealer van België, maar ook in een van de meest gelauwerde: snelst groeiende dealer in België, meest ecologisch­e BMW-concessie ter wereld, meest ecologisch­e concessie in België volgens Federauto. “Door dit partnersch­ap profiteren we meteen van de knowhow die door Centrauto is opgebouwd”, zegt Peter Guelinckx. “Terwijl wij tot nu toe vooral groeiden in de breedte, is Centrauto ook in de diepte gegroeid, waarbij de focus meer ligt op nieuwe concepten zoals deelauto’s. Centrauto verenigt ratio en passie: het aanbieden van mobiliteit­soplossing­en, gecombinee­rd met de passie van een mooi product.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium