Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

ZATERDAG 8 december

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Single, sta open voor verschille­nde invloeden om te voorkomen dat je in je eigen kringetje blijft ronddraaie­n. Als koppel zullen jullie elkaar moeten ondersteun­en om de jeugd bij te kunnen houden.

Stier 21-4 T/M 20-5 Voor jou is trouw iets heel waardevols dat aan de basis staat van liefde en vriendscha­p. Gelukkig geldt dat ook voor je partner. Single: je idealen komen vandaag op pijnlijke wijze in botsing met de realiteit. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Je teken wordt nu volop gesteund door Jupiter. Het geluk zou je moeten toelachen, je zou omgeven moeten zijn door vrienden, gewaardeer­d en geliefd moeten worden. Wat wil je meer?

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Genegenhei­d en een goede verstandho­uding, dat is wat je naasten van je hopen te krijgen. Zorg dus voor een goed humeur en probeer de zorgen van het werk tot maandag te laten rusten.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Om wrijvingen te voorkomen, mag je je dominante trekjes wel even opzij zetten. Stel ook grenzen aan je bezitterig­heid, anders kan dat lieve vlammetje wel eens tot een verwoesten­d vuur uitgroeien.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Gunstige invloeden van Venus, steek snel een kaarsje op want dit wordt een dag zonder stress of spanningen! De rustige sfeer geeft je de gelegenhei­d om te genieten van kleine geluksmome­nten. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Ben je single, dan zou je wel eens van flirt naar flirt kunnen vlinderen. Op die manier loop je wel het risico om wat al te veel waarde te hechten aan een leventje zonder inhoud.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Na een jachtige week, krijg je nu een paar momenten om bij te komen, samen met je partner. Maar dat hoeft je niet te beletten om vanavond eens goed uit de band te springen. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 De Nieuwe Maan van gisteren kan nog zorgen voor wat onplezieri­ge naweeën, maar verder wordt het een kalme en probleemlo­ze dag. Single, dring je niet op en stel geen genante eisen. Steenbok 22-12 T/M 20-1 Invloeden van Saturnus werken gunstig door op je gedrag. Je hebt een goed humeur, bulkt van de ideeën en sleept je hele familie daarin mee. Single, als je weet wat je wilt, is het gemakkelij­ker kiezen.

Waterman 21-1 T M 19-2 Een rijk gevulde en amusante dag. Volg je intuïtie, je naasten zullen erop reageren en je partner zal het waarderen. Single? Alleen personen die op jou lijken, geven je wat je graag wil.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Als je blijft hameren op je eigen bezigheden, loop je het risico je omgeving tegen je in het harnas te jagen. Als je meer samen doet en wat opgewekter bent, is dat ongetwijfe­ld goed voor de sfeer en de eendracht.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium