Het Belang van Limburg

“Kans voor de jongeren”

-

Na vier zeges op rij lijkt Bocholt zondag op papier niet te hoeven vrezen voor middenmote­r Cappellen. En toch is wit-zwart maar best op zijn hoede.

Zo moeten de Noord-Limburgers niet alleen draaischij­f Scheelen en aanvaller Vaesen missen, de voorbije vijf seizoenen kwam wit-zwart op eigen veld tegen Cappellen ook niet verder dan… vier op vijftien. Bovendien scoren de Antwerpena­ars dit seizoen buitenshui­s merkbaar beter (11/21) dan voor eigen publiek (5/21). Bocholt-kapitein Carlo Palmans repliceert: “Elf zeges na veertien speeldagen, dat mag ons toch vertrouwen geven om elke opponent met open vizier te bekampen. Het missen van twee basisspele­rs is wel een aderlating voor onze smalle kern. Maar tegelijk is dat een kans voor de jongeren. Mooi om te zien hoe Maes en Ramaekers zich telkens in de kijker spelen en hoe ook Janssen na een zware blessure op de poort staat te kloppen. Ik heb er vertrouwen in dat we ons in de twee resterende matchen een leuke kerst bezorgen”, besluit de 28-jarige verdediger.

BOCHOLT:

Scheelen (kuit) en Vaesen (schouder) zijn out.

DE KERN: Wertelaers, Cascio, R. Scheelen, Palmans, Didden, Vanhaen, Watson, Put, Maes, Van den Putte, Dieme, Bertjens, Ella Ella, Ramaekers, Janssen. (edst)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium