Het Belang van Limburg

“Het is nu van moeten”

-

Door de blessure van Luca Bruno staat Jens Slegers (foto) bij Termien onder de lat in de zespuntenm­atch tegen Nijlen. “Ik hoop op een kentering”, aldus de doelman.

Afgelopen zomer tekende doelman Jens Slegers (23) voor een verlengd verblijf als doublure van Luca Bruno. “Een bewuste keuze”, vertelt Slegers. “Hoewel ik op termijn een vaste plek onder de lat ambieer. Dat ik tegen Nijlen voor de vierde keer op rij mag starten, is mooi meegenomen. Het is ook geen verantwoor­delijkheid die ik uit de weg ga. Ik ben wel een en ander gewoon”, aldus de eigenaar van een Riemsters bedrijf dat uitlaatsys­temen op maat maakt voor de crosswerel­d. De wedstrijd tegen Nijlen, dat deze week ex-prof Kenny Thompson als coach aanstelde, heet een zespuntenm­atch. “In de match tegen Tienen hebben we vertrouwen getankt. In de tweede helft domineerde­n we de leider. Enkel een goal bleef uit. Ik ben ervan overtuigd dat een zege ons een boost kan geven. We gaan vol voor twee zeges voor de winterstop.”

E. TERMIEN:

Geen wijziginge­n.

DE KERN: Slegers, Emanet, Vanoppen, Pulinx, Hustinx, Philipsen, Kroonen, Teker, Voorn, Opdekamp, Cosyn, Piras, Gijzen, Bloemen, Ulenaers, Yildiz.

 ?? Foto JG ?? Jens Slegers.
Foto JG Jens Slegers.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium