Het Belang van Limburg

Kevin Hart trekt zich terug als presentato­r Oscars

Adieu ‘Professor T.’

-

De Amerikaans­e acteur en komiek Kevin Hart (39) zal komend jaar dan toch niet het Oscargala presentere­n, zo kondigde hij gisteren zelf aan op Twitter. Hart trekt zich terug omwille van kritiek op homofobe berichten die hij in het verleden op sociale media postte. “Ik maak de keuze om de aankomende Oscars niet te presentere­n en bied mijn oprechte excuses aan bij de lhbt-gemeenscha­p”, zo meldt Hart op Twitter. Het was al moeilijk om een gastheer te vinden voor de prijsuitre­iking op 25 februari en wie nu zal inspringen voor Hart is nog onduidelij­k. Dit weekend valt na 3 seizoenen en 39 aflevering­en definitief het doek over ‘Professor T.’ In de slotafleve­ring is er geen nieuwe case meer. Deze aflevering staat volledig in het teken van de professor zelf. Eindelijk zal duidelijk worden wat er destijds met zijn vader is gebeurd. Was het zelfmoord of moord? Acteur Koen De Bouw, die momenteel bezig is met nieuwe projecten in de VS, filmde begin 2018 al een nieuwe politieree­ks, ‘Grenslande­rs’.

Léa Seydoux wordt opnieuw Bondgirl

Nadat in september bekend raakte dat Cary Joji Fukunaga de 25ste Bondfilm zou regisseren, begint de cast vorm te krijgen. Actrice Léa Seydoux is gevraagd om de rol van Madeleine Swann - die ze in de laatste Bondfilm ‘Spectre’ al speelde - opnieuw op zich te nemen. Opmerkelij­k, want doorgaans gaat een Bondgirl maar één film mee. Fukunaga bevestigde ook dat Ralph Fiennes (M), Ben Wishaw (Q) en Naomie Harris (Moneypenny) hun rol hervatten. Zelfs een terugkeer van Christoph Waltz als slechterik Blofeld zit in de pijplijn.

 ?? Foto GEERT VAN DE VELDE ?? Thomas Vanderveke­n, Otto-Jan Ham en Lynn Van Royen zullen langskomen tijdens de bekendmaki­ng.
Foto GEERT VAN DE VELDE Thomas Vanderveke­n, Otto-Jan Ham en Lynn Van Royen zullen langskomen tijdens de bekendmaki­ng.
 ?? FOTO AFP ?? Léa Seydoux.
FOTO AFP Léa Seydoux.
 ?? FOTO VRT ?? Koen De Bouw als ‘Professor T.’
FOTO VRT Koen De Bouw als ‘Professor T.’
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium