Het Belang van Limburg

ALINE LATHOUWERS (28) UIT BILZEN GAF RUIM 2.600 EURO UIT AAN KERSTBOOM

-

“110 kerstballe­n van 15 tot 25 euro per stuk”

BILZEN - De 28-jarige Aline Lathouwers uit Bilzen gaf ruim 2.600 euro uit aan haar kerstboom. “De 110 kerstballe­n die er aanhangen, komen allemaal van Disneyland. Ik ben grote fan van alles wat met Disney te maken heeft. Zo’n ballen kosten 15 tot 25 euro per stuk.”

Om Kerstmis tot in de puntjes gezellig te maken, telde Aline ruim 2.600 euro neer. “Kerstmis is voor mij de mooiste periode van het jaar, ik vind het erg gezellig”, vertelt Aline. Ze spaarde kosten noch moeite om haar boom piekfijn te decoreren. “Voor mijn kunstkerst­boom alleen betaalde ik zo’n 300 euro. Het is belangrijk dat die er goed uitziet”, vertelt ze. “De kerstballe­n komen allemaal uit Disneyland of een Disneywink­el, ik ben grote fan van alles wat met Disney te maken heeft. De prijs van de ballen varieert tussen de 15 en de 25 euro, maar ik heb ze wel niet allemaal in één keer gekocht”, lacht ze.

Om de versiering helemaal af te maken kocht ze ook nog een kribbe: “Daar legde ik zo’n 150 euro voor neer. Die is wel handgemaak­t en daardoor de prijs wel waard.”

 ?? FOTO TOM PALMAERS ?? Aline Lathouwers heeft haar Disney-kerstboom al staan.
FOTO TOM PALMAERS Aline Lathouwers heeft haar Disney-kerstboom al staan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium