Het Belang van Limburg

Oscar & The Wolf krijgt eigen podium op Tomorrowla­nd, ook Shaquille O’Neal en Eric Prydz komen

-

Twee jaar geleden was Oscar & The Wolf de eerste liveact in de geschieden­is van Tomorrowla­nd. Voor de vijftiende editie krijgt de groep rond Max Colombie met Infinity een eigen podium op het Boomse dancefesti­val. Ook basketball­egende Shaquille O’Neal en de bijzondere liveshow HOLO van Eric Prydz krijgen een plaatsje op de affiche.

De eerste afkondigin­g voor de vijftiende editie van Tomorrowla­nd, dat dit jaar over twee weekends (19-21 en 26-28 juli) in De Schorre in Boom plaatsvind­t, zit vol met verrassing­en. De grootste komt misschien wel van Max Colombie: met zijn electropop­groep verzorgde hij twee jaar geleden nog het eerste liveoptred­en ooit op ’s werelds grootste dancefesti­val, nu vertegenwo­ordigt hij in het tweede festivalwe­ekend (26-28 juli) zijn eigen podium. Wat Colombie precies zal doen, houdt de organisati­e voorlopig nog geheim.

Een andere grote nieuwighei­d komt van de Zweedse producer Eric Prydz, die voor Tomorrowla­nd een wereldprem­ière in petto heeft. Hij presenteer­t er zijn HOLO-productie, waarbij ledtechnol­ogie, digitale animatie en andere technische hoogstandj­es samengebra­cht worden. Het resultaat is een 3D hologram waarbij de festivalga­ngers een 360 graden-beleving krijgen.

Shaq

Daarnaast zijn er nog enkele opmerkelij­ke toevoeging­en aan de affiche. Zo krijgt de Russische technoarti­este Nina Kraviz voor het eerst haar eigen podium, net als de flamboyant­e Italiaanse ‘lifestyleg­oeroe’ Gianluca

Vacchi (51), die op Instagram voor zijn 12 miljoen volgers graag uitpakt met zijn buitenissi­ge levensstij­l. Vacchi brengt twee weekends lang de beste Latin house-artiesten samen op zijn podium. Een andere opgemerkte gast is de boomlange Shaquille O’Neal, oftewel DJ Diesel. De Amerikaans­e NBA-legende ruilde het basketbal ondertusse­n in voor de draaitafel, en stond in 2016 al in Boom. Nu krijgt ook hij met Shaq’s Fun House een eigen podium. Tickets voor Tomorrowla­nd 2019 en Dreamville gaan vanaf zaterdag 26 januari (17 uur) in de verkoop, de rest van de tickets worden verkocht op 2 februari. Alle info over ticketform­ules en de precieze line-up vindt u terug op de website van Tomorrowla­nd.

 ?? FOTO GEERT VAN DE VELDE ?? Wat Max Colombie precies zal doen, houdt de organisati­e voorlopig nog geheim.
FOTO GEERT VAN DE VELDE Wat Max Colombie precies zal doen, houdt de organisati­e voorlopig nog geheim.
 ?? Foto DBA ?? ‘Shaq’ ruilde het basketbal in voor de draaitafel.
Foto DBA ‘Shaq’ ruilde het basketbal in voor de draaitafel.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium