Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

VRIJDAG 18 januari

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Er wordt van alle kanten een beroep op je gedaan, terwijl je nú al bijna bezwijkt onder een gigantisch­e werklast. Gelukkig heb je genoeg karakter om nee te zeggen... en anders heb je een probleem. Stier 21-4 T/M 20-5 Een negatieve dag voor je teken. De sterren vertroebel­en je kijk op de zaken zodat je niet goed weet welke kant je precies op moet. Het beste is om vandaag even geen ongewone zaken aan te pakken. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Je bent ook maar een mens, en geen robot! Raak dus niet in paniek als je de verplichti­ngen niet goed aankunt, maar vraag om hulp. Je bent trouwens echt niet de enige die in deze situatie zit. Kreeft 22-6 T/M 22-7 De paniek slaat toe, want de instructie­s zijn duidelijk: alles moet vandaag af. Het vervelende is dat je er helemaal alleen voor staat. Organiseer je zaakjes en stel prioriteit­en.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Probeer impulsieve reacties waarmee je alleen maar olie op het vuur gooit, onder controle te houden. Als je voorzichti­g bent en je aan de regels houdt, bereik je meer. Vertrouw daarbij op je intuïtie. Maagd 24-8 T/M 23-9 Je collega’s zijn niet in de stemming om cadeautjes uit te delen, en dus kan je alleen op jezelf rekenen. Om problemen te voorkomen moet je je houden aan de regels, en je hand niet overspelen. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je wil je graag van je beste kant laten zien, bent wat kalmer en zoekt een beter contact met collega’s. Je inspanning­en en prettige houding worden gewaardeer­d en je krijgt er ook iets voor terug.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Een goede dag om het nog eens te hebben over iets dat in principe al in kannen en kruiken is. Verder: doe je reputatie eer aan, zeg duidelijk wat je wilt en kom op voor je belangen. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 De zaken gaan goed maar in het geniep worden er valkuilen gegraven, dus blijf op je hoede. Overigens is het gemakkelij­k om je vijanden met gelijke munt terug te betalen, want erg discreet lijken ze niet.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Of je nu grote of kleine ambities koestert, succes heb je zeker. Je efficiency is top, dus stort je op je werk en vergooi de kansen die je krijgt niet. Single: Op twee paarden wedden heeft vandaag geen zin.

Waterman 21-1 T/M19-2 Je activiteit­en worden vandaag positief beïnvloed door de planeten. Mooi meegenomen, maar uiteindeli­jk is succes natuurlijk op de eerste plaats afhankelij­k van je eigen inspanning­en. Vissen 20-2 T/M 20-3 Zoals wel vaker aan het einde van de week is het op het werk een gekkenhuis. De stress loopt hoog op, en iedereen loopt op zijn tandvlees. Dus... af en toe pauze, anders ben je vanavond tot niets in staat.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium