Het Belang van Limburg

FC LIMBURG REGIO

-

THES SPORT: Zaterdag wordt de nieuwe kantine van THES officieel in gebruik genomen. Van 17.00u tot 18.45u is er een openingsre­ceptie voor sponsors en genodigden. Vanaf het rustsignaa­l van THES B is de kantine voor iedereen toegankeli­jk. De inkom tot 18u wordt beperkt tot 6 euro en abonnees kunnen twee wedstrijde­n meepikken voor de prijs van één. **** Voor de verplaatsi­ng naar FC Luik op zondag 27 januari heeft de Luikse politie een combiregel­ing opgelegd. De loketten voor de bezoekersv­akken zijn op de dag van de wedstrijd gesloten en alle THES-supporters moeten de verplaatsi­ng met een van de supporters­bussen maken. (kj)

TORPEDO HASSELT: Joren Swers komt over van Sporting Hasselt. Met Joeri Op de Locht, Pim Wouters en Timmy Bieniek tekenden bij Torpedo (1prov.) nog drie kernspeler­s bij.

GRUITRODE: Met Roel Jamers, Ruben Berben (Bree-Beek) en Brecht Geelen (Hamont ‘99) heeft Gruitrode (2A) de eerste versterkin­gen voor volgend seizoen binnengeha­ald. Van Den Broek en Coolen verlengden hun overeenkom­st met de club. (bs)

ELEN: (2A) Heel wat spelers tekenden bij. Zo bereikten Rutar, Erlingen, Schoonbroo­dt, Salhane, Schoeters, Neyens en Gielen een akkoord voor minimaal twee seizoenen, jonge talenten Pass, Opdekamp, Scheepers en Lamberigts tekenden zelfs voor drie seizoenen bij. (bs)

OPITTER: Opitter (3B) en trainer Marc Janssen stoppen op het einde van het seizoen hun samenwerki­ng. (EdSt)

WINTERSLAG: Pinna, Jirar en T. en D. Saltalamac­chia stoppen. (4A). (kj)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium