Het Belang van Limburg

Na een kwartier al met 10

-

Bocholt is op het veld van Duffel niet verder geraakt dan een 0-0-gelijkspel. De Bocholtena­ren stonden na een kwartier al met een man minder na rood voor R. Scheelen, maar hielden toch de nul.

Bocholt startte dit weinig hoogstaand­e duel wel met een lob van Bertjens maar toen de Damburgers nog voor het kwartier Ramaekers (blessure) en Ruben Scheelen (rood) zagen uitvallen, wist men dat het een zware namiddag zou worden. Dat wérd het ook, al kon een matig Duffel niet echt profiteren van de numerieke meerderhei­d. De tweede speelhelft werd uiteindeli­jk maar een mager beestje. Spreutels en Bertjens zorgden voor het schaarse doelgevaar maar met de brilscore kwam een logische eindstand op het bord. “Eigenlijk werden we op het kwartier monddood gemaakt. Waarom de ref rood trok voor het duel met Spreutels waarin we beiden tegen de vlakte gingen, is me nog immer onduidelij­k”, schudt ‘zondaar’ Scheelen (foto) het hoofd. “We gingen allebei evenveel of helemaal niet in de fout. Zonde maar je moet dan meer dan uur met z’n tienen opboksen tegen een ploeg die in de strijd tegen de degradatie ieder puntje wel kan gebruiken. Veel pijn hebben ze ons desondanks niet kunnen doen maar met één puntje schieten wijzelf ook niet erg veel op. Daarom is het zaak om volgend weekend nog eens fiks uit te halen. Wij willen absoluut dat eindrondet­icket pakken en dan heb je zeker nog enkele overwinnin­gen nodig.”

FC DUFFEL: Hofmans, Schops, Cavus, Vertonghen, Verlinden, Van Asch (80’ Gabrielli), van den Buijs (23’ Vervoort, 68’ Manuel), Cobos, De Kegel, Amini, Spreutels.

BOCHOLT: Wertelaers, Ella Ella, Ruben Scheelen, Palmans, Dieme, van Den Putte, Vanhaen, Ramaekers (3’ Vaesen, 82’ Demirel), Maes (87’ Geebelen), Wouter Scheelen, Bertjens.

GELE KAARTEN: Cobos, Vervoort, Ella Ella, Vanhaen, Palmans, van Den Putte.

RODE KAART: 15’ Ruben Scheelen. SCHEIDSREC­HTER: De Couvreur. TOESCHOUWE­RS: 250. (edst)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium