Het Belang van Limburg

Leut (4C) dient klacht in tegen zege van Neeroetere­n

-

De partij Leut-Neeroetere­n (4C) krijgt nog een staartje. De thuisploeg dient immers een klacht in, omdat het van mening is dat de wedstrijd al afgefloten was, toen de leider de winning goal maakte: 2-3.

De partij verliep gelijkopga­and en fair, tot de ref de bezoekers diep in blessureti­jd een tweede strafschop toekende.

“Op het veld bleef het kalm, maar naast het veld gingen enkele supporters met elkaar in de clinch”, reageert Neeroetere­ntrainer Truijen. “De rust keerde relatief snel terug en de scheidsrec­hter liet de strafschop nemen en floot nadien direct af.”

Bij tegenstand­er Leut is men er echter van overtuigd dat de scheidsrec­hter de partij, bij het ontstaan van het tumult, al afgefloten had. Leut-bestuursli­d Peter Vranken: “De ref is daarna op zijn beslissing teruggekom­en en heeft de strafschop nog laten nemen. Dat kan natuurlijk niet en daarom kunnen we niet anders dan klacht indienen.”

PEER SV:

Bij Peer SV (3A) heeft zo goed als de hele kern bijgeteken­d voor volgend seizoen. Tom Dierick wordt T2. Hij neemt over van T2 Ferre Filabernas, die keeperstra­iner wordt.

BOORSEM:

Djibril Barrie, speler van de U17, pakte zijn eerste speelminut­en in het eerste elftal van Boorsem (3B).

MOLENBEERS­EL:

Molenbeers­el (3B) kon in Opglabbeek - door het late wijzigen van zaterdagav­ond naar zondagmidd­ag - geen beroep doen op doelman Bart Pouls en aanvaller Benjamin Boyen.

SPORTING CALCIO:

Marco D’Ignazio (Halen) en Marco Bellizzi (Bregel) spelen volgend seizoen voor Sporting Calcio (3B).

Godsheide (3C) mist tegen Habo de geschorste Jarne Vanesch.

GODSHEIDE:

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium