IN EEN NOTENDOP

Kopploegen in de fout

-

Meeuwen

slikte tegen een vijfde nederlaag: 2-1. Toch profiteerd­en (0-0 tegen en (1-0-verlies bij rode lantaarn daar niet van om de koppositie over te nemen. Van de top zeven won enkel (1-2 bij

zette tegen degradatie­concurrent een 0-2-achterstan­d nog om in een 2-2-gelijkspel.

LUTLOMMEL

Vierde nederlaag op rij voor Reppel, dat vanaf de eerste minuut de wet van de sterkste moest ondergaan. Vanden Boer verzilverd­e het sterke begin van Lutlommel al na acht minuten met de 0-1. Desautez rondde diep in de tweede helft een counter af: 0-2. Pas in blessureti­jd kon Ragos een zeldzame kans van de thuisploeg benutten: 1-2. REPPEL: De Bruyne, Smeets, Peeters (5’ Joeri Truyen (75’ Ragos)), Vanhelden, Kerkhofs, Janssen, Joren Truyen, Goossens, Tijskens, Bilien, Vanheeswij­ck (85’ Beckers). LUTLOMMEL: Vromans, Luyten, Van Eepoel, El Arquioui, Gevers, Maes, Vanden Boer, Nijs, Leten, Desautez (86’ Jacobs), Dilissen (69’ Lemmens).

DOELPUNTEN: 8’ Vanden Boer 0-1, 78’ Desautez 0-2, 90’ Ragos 1-2.

GELE KAARTEN: Bilien, Vromans, Luyten, Maes. SCHEIDSREC­HTER: Willems. TOESCHOUWE­RS: 130. (bs)