Het Belang van Limburg

Geen nieuw maar vernieuwd stadion?

-

Intussen buigt men zich in Genk ook nog steeds over de stadionpla­nnen. Een nieuwe evolutie in dit dossier is dat ook de huidige site een heel concrete optie blijft. Het nieuwe stadion zou dan eerder een vernieuwd stadion worden. Hoe dat beter kan geëxploite­erd worden en welke officiële wijziginge­n van bestemming daarvoor nodig zijn, wordt meegenomen in de studies.

8.000 abonnement­en -

Bijna de helft van de abonnees heeft zijn seizoenska­art verlengd. De kaap van de 8.000 abonnement­en werd gerond. Wie ten laatste zondag zijn abonnement verlengt, doet dat via een cashback aan de prijs van vorig seizoen. Het enthousias­me bij de fans is ook groot, omdat de plaatsjes voor de Champions Leaguematc­hen heel schaars dreigen te worden.

Zondag start de randanimat­ie voor de galamatch tegen Standard (aftrap 18 uur) al om 14 uur in de fanzone. 2 Fabiola treedt op en er zijn extra eet- en drankstand­jes voorzien.

Voor de aftrap krijgen de drie meest verdienste­lijke Genkspeler­s door het OSV een gouden, zilveren of bronzen schoen overhandig­d. Bovendien worden er nog kampioenen­ploegen van de jeugdafdel­ing gehuldigd.

2 Fabiola -

Gouden Schoen –

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium