Het Belang van Limburg

“Nog slechts waterkansj­e”

Tunçkurt gaat trouwfeest filmen in Italië

- Jos CASTERMANS

Park heeft donderdag een zeer slechte beurt gemaakt tegen Berlaar-Heikant (2-3). Helemaal uitgeteld zijn de Houthalena­ars nog niet, maar je moet toch al een ferme optimist zijn om nog in een goede afloop te geloven.

“Tegen een betere ploeg kan je altijd verliezen”, oordeelde een duidelijk teleurgest­elde coach Meccio. Hij verwees naar de blessures van Pinna, die hij uit voorzorg lang op de bank hield, en Vanratinge­n. “Die jongens vervang je zo maar niet. Pinna had zelf aangegeven dat hij last had van de lies en niet echt durfde doorduwen. Anders had hij altijd op het veld gestaan. Ik ben geen oen.” Berlaar-Heikant was aanvallend sterk en toonde ook lef. Maar achteraan leken ze wel te pakken. Collectief was Park echter niet goed genoeg om de tegenstand­er onder druk te zetten. De ruimtes waren te groot en er werd nooit echt in blok gestoord. Voor de trip naar Diest moet dit sowieso beter. Toch zegt Meccio: “We gaan om te winnen.” Hoewel Diest in Aalter in de toegevoegd­e tijd door een penalty de zege nog uit handen gaf, zitten de Brabanders nog steeds goed op schema om eerste te worden. Maar ook voor hen is winnen een must. Labeurpaar­d Tunçkurt stapt alvast niet mee in de auto’s naar Diest. “Ik heb een uit de hand gelopen hobby en ga dit weekend een trouwfeest filmen in Italië. Je kent mij: ik ben niet iemand die rap opgeeft. Maar meer dan een waterkansj­e denk ik niet dat we nog hebben. Wij hebben een groeps-app. Ik ga zeker in contact blijven.”

Zonder Tunçkurt (Italië) en

PARK FC:

Vanratinge­n (scheurtje). Pinna (lies) is onzeker.

DE KERN: Coyette, Mardi, Schoofs, Lucassen, Driesen, Grossi, D’Arnese, Bilican, Pellegriti, Do Ceu, Aydemir, Snoeks, Dominguez, Abouroh, Pinna.

INTERPROVI­NCIAAL: POULE 1

ZONDAG 15.00u Diest - Park Houthalen

Dadizele - Aalter

Vrij: Berlaar-Heikant

1 FC Berlaar-Heikant 2 E. Aalter

3 KFC Diest

4 Park Houthalen 5 Dadizele STAND 3 2 3 1 2 1 2 0 2 0

1 0 0 1 2 0 2 1 1 0 7-6 7-5 5-4 3-4 2-5 6 5 4 1 0

 ?? FOTO SERGE MINTEN ?? Tunçkurt, hier in duel met Gerrits (Herk FC), filmt dit weekend een trouwfeest in Italië.
FOTO SERGE MINTEN Tunçkurt, hier in duel met Gerrits (Herk FC), filmt dit weekend een trouwfeest in Italië.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium