Het Belang van Limburg

Prinses op hoge hakken

-

Koning Filip en koningin Mathilde hebben zondag het traditione­le Te Deum bijgewoond in de SintMichie­lsen Sint-Goedelekat­hedraal in Brussel. Ze brachten hun vier kinderen mee. Met felblauwe stiletto’s, hoger dan die van koningin Mathilde, stal prinses Elisabeth de show. Sowieso viel haar stijlgevoe­l op. Ze koos net als haar moeder een jurk van hofleveran­cier Natan, eentje uit zijde en met bloemenpri­nt. Haar broer, Gabriel, verscheen in het gips op de nationale feestdag. De prins, die eind volgende maand 16 wordt, heeft wellicht een sportongev­al gehad. Maar het was wederom prins Laurent die echt de show stal. Nadat hij tijdens het defilé al geregeld zijn smartphone had gecheckt – op een gegeven moment zelfs vier minuten onafgebrok­en – maakte prins Laurent het wel erg bont op het einde door te gaan bellen.

 ??  ??
 ??  ??
 ?? FOTO PICTURE ALLIANCE ?? Prinses Eléonore, Prins Gabriël, Koningin Mathilde, Koning Filip, Prinses Elisabeth en Prins Emmanuel.
FOTO PICTURE ALLIANCE Prinses Eléonore, Prins Gabriël, Koningin Mathilde, Koning Filip, Prinses Elisabeth en Prins Emmanuel.
 ?? FOTO BELGA ??
FOTO BELGA

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium