Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

WOENSDAG 24 juli

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Zolang je durf toont, staat niets het realiseren van je wensen in de weg. Neem echter niet té veel hooi op je vork en wees realistisc­h, anders lukt niets! Niet op het werk, en niet in de liefde.

Stier 21-4 T/M 20-5 De introducti­e van nieuwe regels leidt op het werk tot veel gedoe. Je begrijpt niet goed waarom, dus moet het voor jou gemakkelij­k zijn om dit tumult te negeren. Zo kom jij vooruit terwijl de rest stilstaat.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Wees niet ongerust als er op het werk een ingewikkel­d probleem ontstaat, de meeste problemen zijn immers wel op te lossen. Probeer wel om wat tijd te winnen, zodat je tenminste even kan nadenken.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Als je doelgerich­t werkt, ligt succes voor de hand. Liefde: Als het thuis even wat minder gaat, lijkt Venus de plooien weer recht te trekken. Single, je lijkt langzaam over je liefdesver­driet heen te komen.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Als je op vakantie bent, dan heeft Venus een aantal verrassing­en voor je klaarligge­n. Single, je kan schitteren tegenover iemand die je wel interessan­t lijkt. Zorg dus dat je in vorm bent!

Maagd 24-8 T/M 23-9 Het is belangrijk dat je van aanpakken weet en vastberade­n bent. De nieuwe start in september wordt nu al voorbereid. Kansen om te schitteren zijn er genoeg, maar dan moet je wel in actie komen.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Op het werk lijkt alles goed te gaan. Als je een initiatief neemt, wordt dat door iedereen gesteund. Op vakantie loopt het liefdeslev­en op rolletjes en deze avond belooft meer dan pikant te worden.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Op het werk gebeuren er wat dingen die het er niet gemakkelij­ker op maken en de vele absenties helpen ook niet echt. Gelukkig los je alles prima op en word je achteraf bedolven onder de compliment­en.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Als je merkt dat routine je meer rust geeft op het werk, moet je toch een beetje oppassen, want het kan je ook beknellen. Er vinden ook interessan­te veranderin­gen plaats in je omgeving, dus let goed op!

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Het is een constructi­eve dag, vooral voor je privé-leven en minder voor het werk. Je moet daarbij denken aan een belangrijk­e aankoop of de goedkeurin­g van een lening. Liefde: Blijf kritisch op jezelf.

Waterman 21-1 T/M19-2 Je krijgt carte blanche voor al je bezigheden. Je kan rekenen op Mercurius om vooruit te komen in je werk of om een privé-project te lanceren. Om te winnen moet je wél tot het uiterste gaan. Vissen 20-2 T/M 20-3 De stijgende Maan is in Vissen en dat geeft je energie. Toch wijzen de sterren er ook op dat de beste politiek die van de geleidelij­ke aanpak is. De vooruitgan­g is dan langzamer, maar ook stabieler.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium