Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

WOENSDAG 28 NOVEMBER

Ram 21-3 T/M 20-4 De perfecte sfeer om iets nieuws aan te pakken. Waag je echter niet buiten je gebruikeli­jke werkterrei­n. Blijf verstandig, voorzichti­g en realistisc­h en probeer je blik te richten op het einddoel. Stier 21-4 T/M 20-5 Als iets fout gaat, heeft het geen zin om anderen daarvan de schuld te geven, daarmee maak je het alleen maar erger. Probeer liever rustig te praten en gebruik zoveel mogelijk tact en diplomatie. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Je bent enthousias­t en creatief en vol zelfvertro­uwen pas je je denkbeelde­n toe. Het loopt allemaal als gesmeerd en je oogst alle lof. Of er ook financieel iets tegenover staat is een ander verhaal...

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Waakzaamhe­id en een kritische blik zijn geboden. Alles lijkt te wijzen op een fraaie kans, behalve als je er iets beter naar kijkt. Dan blijkt het allemaal toch een stuk minder mooi dus pas op. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je dreigt jezelf weer eens voorbij te lopen, je bulkt van de energie en doet er alles aan om de beste te zijn. Niets mis mee, behalve dat de dalende Maan elke keuze onzeker maakt en de kans op struikelen groot is.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Een negatieve dag voor je teken. Vooral op het gebied van relaties en communicat­ie loopt het helemaal vast. Dat is vooral vervelend als je vandaag een voorstel moet verdedigen of eisen wilt stellen. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Onvrede of een deprimeren­de sleur kan het begin van deze dag verpesten. Probeer het te relativere­n en laat je hersenen eens werken! Je bent best in staat om tot een oplossing te komen. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Je werkwijze is lonend en dat is niet alleen goed voor je reputatie maar streelt ook je ego. Blijf niet te lang zitten op dat wolkje, maar denk vooruit! De Maan in Schorpioen is een stimulans voor vernieuwin­g.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Dat je kennis van zaken hebt en efficiënt werkt is bekend, daar hoef je niet steeds op te hameren. Probeer wat bescheiden­er te zijn en richt je ook op de toekomst en niet alleen op het hier en nu.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Probeer vandaag ruimhartig, open en geïnteress­eerd te zijn want dat helpt je kilometers vooruit. Wie weet ligt het antwoord op je vragen voorbij de horizon, dus probeer die zoveel mogelijk te verleggen.

Waterman 21-1 T M 19-2 Om gestaag vooruit te komen kan het soms goed zijn om de balans op te maken en ook om af en toe goed te kijken wie je nu werkelijk kan vertrouwen. Niet iedereen is immers even loyaal.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Anderen kunnen zeggen wat ze willen, maar jij weet dat vertraging­en en andere tegenslage­n niet in een handomdraa­i opgelost kunnen worden. Juist dankzij dit realisme pak je problemen voortvaren­d aan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium