Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

HOROSCOOP 29 NOVEMBER

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Alle lichten staan vandaag op groen! Probeer je van de druk van je omgeving te verlossen, sta geen bemoeienis­sen toe met je werkzaamhe­den en zorg voor een rustige werkplek voor jou alleen.

Stier 21-4 T/M 20-5 Je omgeving heeft vandaag invloed op alles wat je doet. Van de ene kant komt er druk, van de andere kant is er juist laksheid. Het is een realiteit waar je het mee moet doen, er een drama van maken lost niets op.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Het liefst ren je hard weg als iemand je lastigvalt of probeer je je te drukken om bepaalde klusjes maar niet te hoeven doen. Allemaal nergens voor nodig want je hebt genoeg pit!

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Mars en Venus sporen je aan tot wat meer actie. Het moment is gunstig, dus je kan iedere kans om te schitteren aangrijpen. Volg je intuïtie als die je in de richting van nieuwe ervaringen wijst. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je werkwijze heeft tot nu toe voor mooie resultaten gezorgd maar je begint nu ook de tekortkomi­ngen te zien. Zorg dat je up-to-date blijft, anders komt er snel een moment dat je het niet meer kan bijbenen.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Voor het eerst sinds het begin van deze week voel je je verlost van een aantal zaken die je afremden en beperkten in je vrijheid. Maak hier meteen gebruik van en toon je daadkracht. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Mercurius spoort je aan om een gedragslij­n te bepalen en je daar vervolgens ook aan te houden. Zo blijf je niet alleen trouw aan je ideeën maar stap je ook uit de schaduw en trek je ieders aandacht.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Je hebt goede en waardevoll­e contacten. Samen met een goede intuïtie helpt dit je om gebruik te maken van allerlei kansen en ben je tevens in staat om aan al je verplichti­ngen te voldoen. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Het is onmogelijk om te ontsnappen aan de impact van de Maan in je teken. Het leidt tot een moeilijke ochtend, maar het tweede deel van deze dag is kansrijk en positief. Liefde: Maak ook tijd voor andere dingen dan alleen werk. Steenbok 22-12 T/M 20-1 Luister goed naar de adviezen uit je profession­ele omgeving en houd rekening met de mening van je partner. Dit leidt tot een betrokkenh­eid en wilskracht waarmee je zelfs de hoogste doelen kan bereiken.

Waterman 21-1 T/M19-2 Geheel in lijn met de Maan, die aan het eind van de ochtend weer gaat stijgen, leveren je inspanning­en resultaten op. Je zult daar al snel iets van terugzien. Ga vervolgens op dezelfde manier verder.

Vissen 20-2 T M 20-3 Hijs de zeilen, geloof in jezelf en ga recht op je doel af. De sterren staan gunstig en steunen je. Liefde: Dat geldt ook voor de liefde, zowel voor singles als voor Vissen met een relatie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium