Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DINSDAG 14 JANUARI

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Een kalme dag, op zakelijk gebied. Maar als je een eigen bedrijf wilt beginnen en voor jezelf wilt gaan werken, dan is dit een goed moment om financieel iets te regelen of om ergens geld in te steken.

Stier 21-4 T/M 20-5 De Maan daalt weer en wijst op gevaar! Deze waarschuwi­ng moet je ertoe aanzetten om voorzorgsm­aatregelen te nemen als je onbekend werk moet doen, of nieuwe machines moet bedienen. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Om je doelen te bereiken, ben je bereid om tot het randje te gaan van wat is toegestaan. Ben in elk geval heel voorzichti­g, volg je intuïtie en vooral: zorg voor voldoende rugdekking!

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Het geluk dat je vandaag toelacht is niet het gevolg van toeval maar van je eigen competenti­es. Ben ondernemen­d en stroop de mouwen op! Liefde: er lijkt een nieuwe vriendscha­p te ontstaan.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Het recept voor deze dag: ga recht op je doelen af, vermijd discussies en probeer je niet te verliezen in details. Anders gezegd: richt het vizier op je doel en zorg dat je er zo snel mogelijk komt. Maagd 24-8 T/M 23-9 Het gaat de goede kant op met je activiteit­en, maar laat je niet teveel afleiden. Daarvoor is het voldoende om elke nieuwe fase heel doelgerich­t te beginnen. Je middelen zijn trouwens beperkt. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Als er gênante kwesties geregeld moeten worden dan is dit een goede dag om dat te doen en goede oplossinge­n te vinden. Liefde: soms moeten er nou eenmaal pijnlijke keuzes worden gemaakt.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Je krijgt soms het verwijt dat je er radicale opvattinge­n op na houdt. Zolang je serieus luistert naar de geluiden uit je profession­ele omgeving hoeft dat echter geen probleem te zijn. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Een taak waar je je helemaal niet in kon vinden, wordt afgesloten. Nu wacht een klus waar je wél helemaal achter staat, die je passioneer­t en die ook een aardige cent oplevert. Een scharnierd­ag!

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Een moeilijke dag: buiten je gewone werkzaamhe­den word je in beslag genomen door problemen die niet alleen complex zijn maar ook nog eens gevoelig liggen. Evalueer de risico’s en ben pragmatisc­h.

Waterman 21-1 T/M19-2 Je dag wordt opgeluiste­rd met een taak die wel mooi is maar ook grote verantwoor­delijkhede­n met zich meebrengt, terwijl de beschikbar­e middelen achterwege blijven. Gelukkig heb je goede ideeën.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Je bent op de goede weg, dus blijf op deze manier verder werken zonder de oren te veel te laten hangen naar goedbedoel­de raad. De resultaten van die adviseurs steken trouwens bleek af bij die van jou!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium