Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

WOENSDAG 15 JANUARI

Ram 21-3 T/M 20-4 Er ligt al een behoorlijk­e druk op je, maar vandaag worden er nog wat eisen aan toegevoegd! “Nee” zeggen mág niet alleen, maar lijkt ook nodig. Single, opgepast! Iemand probeert je te strikken. Stier 21-4 T/M 20-5 Een project of idee kan vandaag tot nieuwe ervaringen of activiteit­en leiden. Zoek het grondig uit, want wat je nu zaait lijkt een goede oogst te garanderen. Liefde: zoek een middenweg om de sfeer goed te houden.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 De Maan in Tweelingen belooft resultaten die staan als een huis! Daar komt bij dat Mars je injecteert met energie, motivatie en een goed voorgevoel. Reden genoeg om vandaag de handjes te laten wapperen.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 De dalende Maan lijkt te zorgen voor problemen zoals verkeerde info. Doe dus maar heel voorzichti­g, voer het tempo niet te hoog op en maak af en toe halt om het terrein te verkennen.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Problemen op komst als gevolg van onverwacht­e taken en collega’s die soms onwillig en soms zelfs lui zijn. Doet er niet toe. Dankzij de planeet Mars handel je alles efficiënt en met een zekere gratie af.

Maagd 24-8 T M 23-9 Neem maatregele­n om je organisati­e te verbeteren. Je activiteit­en kunnen in de war worden geschopt door interventi­es van buitenaf. Single, houd er rekening mee dat Cupido zijn pijlen op jou richt.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Contracten, associatie­s en transactie­s worden begunstigd. Door flink in te zetten op je relaties kan je misschien nieuwe markten aanboren. Het hangt van jou af dus kom in beweging en zet alles op alles.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Of het nu gaat om een gewaagd initiatief of deelname aan iets nieuws… kom in actie! De dag is ideaal om mee te doen aan een doelgerich­t project. Hoe of wat? Pijnig je hersens maar eens. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Je geloofwaar­digheid is afhankelij­k van de wijze waarop anderen je zien. Het is wellicht zinvol om wat nadrukkeli­jker aanwezig te zijn. Communicee­r en wees duidelijk over je intenties.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Onder invloed van de dalende Maan kan ook het tempo in de loop van de ochtend teruglopen. Geen paniek, na de middag komt de energie terug en haal je de verloren tijd in sneltreinv­aart weer in.

Waterman 21-1 T/M19-2 Je wordt verleid door aantrekkel­ijke kansen die echter niet altijd duidelijk zijn. Ben selectief zonder jezelf te grote beperkinge­n op te leggen. En blijf binnen de grenzen van het redelijke.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Te veel mensen dreigen zich met jouw zaken te gaan bemoeien. Om dat obstakel te omzeilen zou je beter alleen kunnen werken. Single, misschien heb je twijfels over iemand maar wie niet waagt die niet wint.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium