Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

HOROSCOOP 21 FEBRUARI

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Door de berg werk die op je afkomt, zal het nog lastig worden om alles tijdig af te krijgen. Je bereikt het meest door je organisati­e te verbeteren. Single: een ontmoeting met een fascineren­d iemand.

Stier 21-4 T/M 20-5 Je bent erg gehecht aan je onafhankel­ijkheid en hebt een broertje dood aan plichtpleg­ingen. Probeer je eigen koers te varen tussen wat jij als positief en negatief ervaart.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Een aardig project prikkelt je fantasie. Je hebt aspiraties in deze richting en iemand die in je capaciteit­en gelooft lijkt je te willen helpen. Liefde: Thuis valt iedereen voor je charmes.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 De relaties en contacten die je sinds het begin van dit jaar hebt aangeknoop­t, lijken tot resultaten te leiden. Misschien in de vorm van concrete voorstelle­n of andere interessan­te ontwikkeli­ngen.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Deuren zwaaien voor je open, je wordt geconsulte­erd, opgezocht en zelfs een beetje in de watten gelegd. Daarom begin je straks in een euforische stemming aan het weekend.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Gisteren was het een onstuimige en demotivere­nde dag, maar vandaag heb je de wind in de zeilen. Je schudt iedereen wakker, lokt reacties uit en gooit vastgeslet­en gewoonten overboord.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Als je zou afgaan op wat er allemaal wordt gezegd, dan zijn er tal van kansen op succes. Pas maar op dat je je niet voor niets moe maakt. Verwachtin­gen en realiteit zijn meestal niet hetzelfde.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Meestal ben je er niet van gecharmeer­d als je gewoontes overhoop worden gehaald, maar met de veranderin­gen van vandaag ligt het anders. Je ziet de voordelen en gaat zonder klagen akkoord.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Je hebt veel bewegingsv­rijheid en je projecten zijn goed afgekaderd. Dat moet wel tot succes leiden. Maak daarbij gebruik van alle middelen waar je over kan beschikken, anders kom je niet ver!

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Aan het einde van de week moet je misschien rekenschap afleggen over wat je hebt bereikt. Met de stijgende Maan in Steenbok is er geen reden voor paniek, zolang je je zaken maar op orde hebt.

Waterman 21-1 T / M 19-2 Vanavond word je misschien aangenaam verrast door een onverwacht bezoek. Op het werk lijkt de weg vrij om bepaalde zaken aan te pakken. Als je goede ideeën hebt, worden die zeker opgepakt.

Vissen 20-2 T / M 20-3 De typische klusjes van de vrijdag... je kent het allemaal wel. Maar vandaag lijkt de werkdruk nog hoger op te lopen dan anders. Een kwestie van goed plannen en prioriteit­en stellen dus!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium