Het Belang van Limburg

TWEEDE PROVINCIAL­E A

-

GRUITRODE RC PEER 1 1

Jarne Berben opende voor Gruitrode met een knappe actie de debatten. Een dubbele voorsprong werd gemist, waarna Vanherck kon gelijkmake­n. RC Peer was meester in de tweede helft, maar vergat de vele kansen te benutten.

GRUITRODE: Florczak, Eerdekens, J. Lemmens, W. Lemmens, Coolen (58' Brands), Smeets (55' Drijkoning­en), J. Berben (78' Hermans), Van Den Broek, Bosmans, Vanderstee­gen, R. Berben. PEER: Geelen, Mennes (70' Blancke), Swerts, Vaes (65' Bollen), Brebels, Vaesen (75' Bleyen), Gijbels, Vanherck, Snoeks, Corthouts, Coenen. DOELPUNTEN: 12' J. Berben 1-0, 44' Vanherck 1-1. STRAFSCHOP: 50' Vanherck (gemist). GELE KAARTEN: J. Berben, R. Berben, Brands, Vanderstee­gen, Vaesen. RODE KAARTEN: 89' Swerts, 89' Bleyen. SCHEIDSREC­HTER: Bemelmans. TOESCHOUWE­RS: 140. (bs)

EXC. HAMONT DILSEN-STOKKEM 6 2

Via Nadir en Rojas klommen de bezoekers tweemaal op voorsprong. De gelijkmake­r van Van Vlierden vlak na rust gaf Excelsior vleugels. Gedragen door de wind werd in de slotfase nog een duidelijke overwinnin­g geboekt.

EXC. HAMONT: Fiddelaers, Langens, Stevens, G. Gielen, Vandael, Kusters, Poelmans (75'Dilissen), Verhaert (70' Patterson), Duisters, Van Vlierden, R. Gielen (85' Kees).

DILSEN-STOKKEM: Berben, D. Leenders, Rojas (67' Peters), A. Hegic, Kaygan (65' W. Colson), Nadir, M. Hegic, Ieracitano, Baccus, J. Colson (60' M. Leenders), Ozen.

DOELPUNTEN: 16' Nadir 0-1, 18' G. Gielen 1-1, 22' Rojas 1-2, 47' Van Vlierden 2-2, 73' Vandael 3-2, 76' R. Gielen 4-2, 79' Duisters 5-2, 84' Duisters 6-2. SCHEIDSREC­HTER: Kums. TOESCHOUWE­RS: 80. (bs)