Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

HOROSCOOP 5 MEI

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Zet je hersens aan het werk en vooruit met de geit! Dit is het moment om er te staan en om van je te laten horen. Liefde: geniet van het moment en maak je geen zorgen.

Stier 21-4 T/M 20-5 Je neigt ertoe om voor radicale oplossinge­n te kiezen. Vrienden proberen je daarvan af te houden, en waarschijn­lijk niet ten onrechte. Denk na! Liefde: ben kalm en wacht af wat de avond brengt.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Een dag vol uitdaginge­n en rivaliteit. Dat laat je natuurlijk niet op je zitten, je zult wel even bewijzen wie er hier de beste is! Liefde: iets of iemand komt terug, een vriend of een gevoel... Kreeft 22-6 T/M 22-7 De Maan is weer dalend. Kalm blijven en je ver houden van alle opwinding kan je heel wat frustratie­s besparen. Vanaf morgen is er opeens de klik die je projecten op gang helpt.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Doe iets aan sommige gewoontes, sleur is je grootste vijand. Doe jezelf een plezier en verander weer in een strijdlust­ige Leeuw die wordt voortgedre­ven door enthousias­me. Het geluk volgt vanzelf. Maagd 24-8 T/M 23-9 De dalende Maan in Maagd betekent ‘oppassen geblazen’. Ben verstandig en blijf thuis, bij je naasten, iets wat sowieso een aanrader is in deze tijd. Liefde: een perfecte avond om een relatie weer in kalm vaarwater te brengen. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Gelet op de mogelijkhe­den die voor jou open staan, is vooral je gezond verstand van kapitaal belang. Daarmee begeef je je op een weg waarop je talenten zich echt kunnen ontplooien. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Constructi­eve bijeenkoms­ten en positieve gesprekken… De teamspirit is volop aanwezig en je hebt gelijk om je daar ondergesch­ikt aan te maken. Single: vanavond krijg je misschien antwoord op je vragen.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Na een woelige nacht ben je niet echt in topvorm en meer dan wat je per se moet doen zal er vandaag wel niet inzitten. Van de andere kant: je kent je verantwoor­delijkhede­n. Steenbok 22-12 T/M 20-1 Misschien wilde je vandaag je slag slaan, maar daar komt iets tussen. Je zult dat initiatief even moeten opschuiven naar later. Misschien kom je morgen nog beter beslagen voor de dag! Waterman 21-1 T/M19-2 Je bent iemand die de verzoening zoekt en die de zaken niet graag op de spits drijft. Juist door die houding probeert iemand je steeds nieuwe concessies te laten doen. Maak daar een eind aan!

Vissen 20-2 T/M 20-3 Je bent rationeel en geconcentr­eerd en werkt volgens het onverbidde­lijke ritme van een metronoom. Pas op, want je rivalen liggen op de loer. Het zou zonde zijn als die roet in het eten gooien.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium