Het Belang van Limburg

PELT/ALKEN

- Joos Meesters

#LIMBURGTEG­ENCORONA De zowat duizend medewerker­s van Integro vzw, een groep van acht Limburgse woon-zorgcentra, hebben allemaal een gratis coronakit gekregen om zich te beschermen in hun privéomgev­ing. Serviceclu­b Rotary Overpelt Noord-Limburg wil hen zo bedanken voor hun inzet.

Het pakketje bevat alcoholgel, handcrème, vijf mondmasker­s en een instructie­boekje met veiligheid­svoorschri­ften. “We dragen onze medewerker­s op handen en daarom willen we hen in de watten leggen”, zegt Roel Eerlingen, algemeen directeur van Integro vzw. “We zijn bezorgd om hun welzijn, niet alleen op het werk, maar ook privé. Met dit pakketje kunnen ze zichzelf beschermen in een maatschapp­ij die weer haar deuren opent.”

Integro vzw kon daarvoor rekenen op de financiële steun van de serviceclu­b Rotary Overpelt

Noord-Limburg, die 10.000 euro doneerde. “Wat kunnen we vandaag beter doen dan mee inzetten op de strijd tegen corona?”, zegt Veerle Custers van Rotary Overpelt Noord-Limburg. “De hulpverlen­ers staan in de frontlinie en geven elke dag het beste van zichzelf. Met deze gift willen we onze appreciati­e tonen voor deze mensen en het werk dat ze doen in moeilijke omstandigh­eden.”

AS

ALKEN

 ?? FOTO KAREL HEMERIJCKX ?? Els Dethier, campusdire­cteur van Cecilia Alken, met de coronakit.
FOTO KAREL HEMERIJCKX Els Dethier, campusdire­cteur van Cecilia Alken, met de coronakit.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium