Het Belang van Limburg

Herhalinge­n, herhalinge­n en nog eens herhalinge­n

- Tom Vets

TELEVISIE Vond u het aanbod op televisie de voorbije weken al een mager beestje? Het zal alleen maar erger worden. Vanaf volgende week worden er nog meer herhalinge­n uitgezonde­n.

Het coronaviru­s zorgde voor flinke gaten in de programmat­ie, en geen enkele zender ontsnapt eraan. Aangezien het publiek de coronaspec­ials met Skype-gesprekken stilaan moe is en een nieuw programma op poten zetten momenteel geen optie is, zal het aantal herhalinge­n op televisie de komende weken alsmaar stijgen. Bij de commerciel­e zenders schakelt men al eerder dan gepland op zomerregim­e over. De reclame-inkomsten zijn sinds de uitbraak van corona immers gezakt.

Oude aflevering­en

Bij VTM zijn er elke dag herneminge­n te zien. Komende maandag zie je een compilatie van Liefde voor muziek-hits van afgelopen seizoen, een week later starten herhalinge­n van vorige jaargangen. Ook Groeten uit schakelt over op aflevering­en die we al eerder zagen. Acteur Ben Segers mag met zijn gezin opnieuw naar het jaar 1986, en Kurt Rogiers neemt vrouw en kinderen nogmaals mee naar 1983. Verder vult VTM haar weken met oude aflevering­en van Helden van hier: in de lucht, Spitsbroer­s

en Wat een jaar! In het weekend zijn Lili en Marleen en De 25 op post met iets dat u al eerder zag, en vult men de avond verder op met films.

Elders is het niet veel beter. Vier haalde Jani gaat en De ambassade al opnieuw uit de kast. Op woensdag komt daarbij het eerste seizoen van Blind gekocht.

Bij Eén loopt het tv-seizoen nog even door, al zwaaide Danira Boukhriss met Vandaag donderdag al af. De zender plukt dramareeks Band of Brothers uit het archief om elke dag het gat te vullen. F.C. De Kampioenen is nooit echt weggeweest, en ook de heruitzend­ingen van Belga Sport en de Vincke & Verstuyft-trilogieën lopen tot eind juni verder.

 ?? FOTO GROETEN UIT ?? Kurt Rogiers neemt vrouw en kinderen nogmaals mee naar 1983.
FOTO GROETEN UIT Kurt Rogiers neemt vrouw en kinderen nogmaals mee naar 1983.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium