Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

HOROSCOOP 16 MEI

Ram 21-3 T/M 20-4 Single, je bent wie je bent en je doet wat je graag wilt doen. En daarmee scoor je heel wat punten, vooral op het gebied van verleiden. Heb je een relatie: geef je partner wat meer ruimte.

Stier 21-4 T/M 20-5 Als je denkt dat je een probleem kan ontvluchte­n door een affaire te beginnen, dan vergis je je. Binnen de kortste keren zal blijken dat je een doodlopend­e straat bent ingelopen.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Single, Venus beïnvloedt je libido zodanig dat het wel een verrassend­e en bewogen dag moet worden. Heb je een relatie dan heb je keuzes genoeg: niets doen, wat rommelen in huis, een uitstapje...

Kreeft 22-6 T M 22-7 Net als de andere waterteken­s ben je vandaag geweldig in vorm. Maar je bent niet de enige. Ook je partner heeft zin om de “actieknop” in te drukken. Dat moet wel een opwindende dag worden.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je begon misschien een beetje te twijfelen maar de aandacht en attenties van je partner maken daar snel een einde aan. Single: het wordt tijd dat iemand zijn/haar mooie woorden in daden omzet. Maagd 24-8 T/M 23-9 De emoties lopen misschien zo hoog op dat je ze niet kan beheersen. Even rustig tot jezelf komen zal moeilijk worden. Probeer in elk geval om zelfbeheer­sing uit te stralen.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Als je genoeg hebt van gewoontes, welke denk je dan het eerst te veranderen? Single, deze dag brengt niets bepaalds. Alleen de wens om uit te gaan, en om te praten over ditjes en datjes. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Iedereen moet wel eens concessies doen en vandaag ben jij aan de beurt omdat je je ideeën erdoor hebt gedrukt zonder je druk te maken over je naasten. Enige meegaandhe­id is nu dus op zijn plaats.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Single, deze dag staat in het teken van vrijheid en plezier. Laat je nergens door afremmen, laat de verplichti­ngen die je jezelf hebt opgelegd maar even liggen en zoek het geluk.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 De hele dag is vervuld van vreugde. Gesprekken en discussies over zaken die je partner nog niet zo lang geleden boos maakten, lijken nu tot iets positiefs te leiden.

Waterman 21-1 T/M19-2 Als je single bent dan staat je volgens Venus veel geluk te wachten. Ga dus uit, flirt, en praat. Maar serieus hoeft het allemaal nog niet te worden, dat kan best nog even wachten.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Single, je hebt reden tot lachen: de stijgende Maan geeft je charme en fantasie. Misschien is het een aanrader om je plannen te veranderen en iets te improviser­en. Dan wordt het vast een dag naar wens.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium