Het Belang van Limburg

260 kilometer gefietst naar favoriete kapster

- Dirk Jacobs

AS/PUURS

Het heropenen van de kapperszak­en is voor Kris Vandeurzen uit As een heel speciale dag geworden. “Ik mis mijn kapster Joke Mardaga, die in Opglabbeek een zaak had, heel erg”, zegt Kris. “Toen ze verhuisde naar het Antwerpse Puurs, beloofde ik dat ik er met de fiets naartoe zou rijden zodra de kappers weer aan de slag konden. En dat heb ik dus gedaan. Ik ben om 8 uur vertrokken en had een afspraak met Joke om 13 uur.”

“Kris is compleet gek”, schatert Joke, die haar hart volgde en nu in de kapperszaa­k van haar partner in Puurs aan de slag is. “Eerst dacht ik dat het om te lachen was. Hoe dan ook, Kris is erg tevreden terug naar Limburg gereden. Het deed me wel iets. Of hij een volgende afspraak heeft? Dat niet, maar ik zie hem toch nog wel een keertje naar hier rijden. Al gaat hij volgende keer wellicht voor de auto kiezen, denk ik.”

“We hebben alles samen 260 kilometer gefietst op één dag, best pittig”, lacht Kris. “Om iets na 20 uur ben ik thuis weer binnengest­apt. Goed kapot, maar wel fris geknipt.”

 ?? FOTO RR ?? Kris voor de zaak van Joke in Puurs “Hij is compleet gek.”
FOTO RR Kris voor de zaak van Joke in Puurs “Hij is compleet gek.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium