Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

HOROSCOOP 19 MEI

Ram 21-3 T/M 20-4 Dankzij je realisme heb je vandaag de wind in de zeilen. Het enige waarmee je moet oppassen is je halsstarri­ge weigering om concessies te doen, want daarmee kan je iemand op de tenen trappen. Stier 21-4 T/M 20-5 Als je sinds enige tijd van plan was om grote transactie­s te doen of de wijze waarop je je geld beheert te veranderen: dit is het goede moment. Liefde: de sfeer in huis is ook van jou afhankelij­k. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Je zakelijke instinct is scherp en helpt je bij het doen van acquisitie. Verder is dit een perfecte dag om je talenten verder te ontwikkele­n. Liefde: passie en romantiek houden je jong.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Op het werk gaat alles prima, tenminste als je zo verstandig bent om niet over alles mee te willen praten. Geef jezelf niet te snel bloot, er is er altijd wel een die daar misbruik van probeert te maken. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Als je ergens over twijfelt, is het verstandig om dit nog eens helemaal opnieuw te onderzoeke­n. Liefde: afstandeli­jkheid of een persoonsve­rwisseling bezorgen je een moeilijke avond.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Je ideeën hebben een verdere uitwerking nodig of misschien ontbreekt het je aan geld om ze in praktijk te kunnen brengen. Gebruik je goede reputatie en je relaties. De kosmos lijkt je te steunen. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 De een heeft iets aan te merken op je eigenzinni­gheid, de ander op je zogenaamde onverschil­ligheid. Laat ze maar want je bent goed bezig en steekt je concurrent­en de loef af. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Een vergeten project weer tot leven brengen kan een prioriteit worden, de steun daarvoor is in elk geval aanwezig. Profiteer ervan, want zo’n situatie doet zich niet snel nóg eens voor. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Om alles soepel te laten lopen, zijn discipline en hard werken vereist. De spreekwoor­delijke ijzeren hand in een fluwelen handschoen is nodig om de balans in jouw voordeel te laten uitslaan.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 De stijgende Maan roert zich en lijkt voor een vrolijke ochtend te zorgen. Een verrassend gesprek blijkt misschien wat er nodig was om een project dat al geruime tijd stil ligt uit het slop te trekken. Waterman 21-1 T/M19-2 Verschille­nde mensen in je omgeving lijken er plezier in te hebben om onduidelij­kheid te creëren.

In je omgeving worden allerlei intriges bekokstoof­d. Geen paniek, maar wees op je hoede!

Vissen 20-2 T M 20-3 Ideeën genoeg! Het enige wat je te doen staat als je genoeg hebt van de sleur, is die ideeën in praktijk te brengen. Maar opgepast: zorg dat je elk voordeel onmiddelli­jk consolidee­rt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium