Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

DILSEN-STOKKEM

Een wagen en graafmachi­ne kwamen gisteren om 6.30 uur met elkaar in aanrijding op de Boslaan in Lanklaar. Het ging om een kop-staartaanr­ijding.

MAASEIK

Een vrouw kwam zondag om 21.50 uur met haar fiets ten val op de Rotemerlaa­n in Neeroetere­n. Ze moest voor verzorging naar het ziekenhuis.

PEER

Een fietsster (83) uit Peer raakte gisteren om 10.15 uur gewond nadat ze op de Steenweg op Wijchmaal ten val was gekomen, omdat iemand in zijn geparkeerd­e auto net voor haar passage het portier openzwaaid­e.

PELT

Op de Astridlaan in Overpelt gebeurde gisteren om 11 uur een kop-staartbots­ing. Een man (67) uit Pelt en een man (24) uit Bocholt raakten gewond.

WELLEN

Een lichte vrachtwage­n en een landbouwvo­ertuig botsten zondag om 14.40 uur in de Landriesst­raat. Jean M. (59) uit Wellen raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

ZONHOVEN

Fietser Giuliano N. (32) uit Genk liep lichte verwonding­en op bij een aanrijding tegen een voertuig op de Genkerbaan in Zonhoven. Het ongeval gebeurde zondag om 14 uur.

ZONHOVEN

Motorrijde­r Rudy V. (49) uit Hasselt raakte zondag om 17 uur gewond bij een aanrijding met een bestelwage­n op de Beringerst­eenweg in Zonhoven.

DIEFSTALLE­N

HALEN

De politie kreeg zondag om 20.40 uur een melding van een inbraak in de Panovenstr­aat. Daar hadden twee onbekenden geprobeerd om twee toegangsde­uren van een pand te forceren, maar dat mislukte.

HECHTEL-EKSEL

In de J.B. Truyensstr­aat in Eksel is gisteren even voor de middag een diefstal gemeld. Er zijn tuinmeubel­en verdwenen. Het gaat om vier stoelen en een tafel.

LANAKEN

Zondagocht­end is een inbraak vastgestel­d in een werfkeet aan de Kapelhofst­raat in Lanaken. Er werden een boormachin­e en werkmateri­aal gestolen.

RIEMST

Zowel in de Mheerstraa­t als in de Bampstraat werd in de nacht van zondag op maandag ingebroken. Er verdween onder meer een iPad.

SINT-TRUIDEN

De politie kreeg zondag om

15.30 uur een melding van een diefstal uit een winkel aan de Tiensestee­nweg. Er verdween kledij.

TONGEREN

Onbekenden smeten met een baksteen een venster stuk op de Bilzerstee­nweg in Tongeren. Uiteindeli­jk bleek het om twee ramen te gaan. De daders sloegen wellicht op de vlucht toen het alarm afging.

KORT

MAASEIK

Vandalen vernielden een ruit van een schoolgebo­uw op de Burgemeest­er Philipslaa­n in Maaseik. Dat werd gisterocht­end vastgestel­d.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium