Het Belang van Limburg

Neos Zutendaal haalt leden uit hun kot met fotozoekto­cht

Ingestuurd door Marc Dedecker

-

Voor Neos Zutendaal was het de voorbije twee maanden communicer­en via internet. Maar intussen vond de club het tijd om eens ‘uit hun kot’ te komen. Daarom organiseer­de ze een leuke fotozoekto­cht voor haar leden.

Persoonlij­ke verhalen, muziekstuk­jes, gedichten... alles kwam al aan bod tijdens de online gesprekken. Doel was om de onderlinge band tussen de clubleden levendig houden. Nu vond de club het intussen tijd om eens uit zijn kot te komen. Daarom organiseer­de ze een fotozoekto­cht langs het 20 kilometer lange fietsroute­netwerk dat Zutendaal omarmt.

Leon Machiels en Jean Lemmens trokken op pad en namen twintig kiekjes. De leden kunnen het parcours volgen en stippen dan aan welke foto op welke plaats staat. Eenmaal thuis kunnen ze hun antwoord online doorgeven. Webmaster

Leon verzamelt en verbetert alle antwoorden. Iedereen kan deelnemen op het moment dat hem het beste past, maar de antwoorden moeten ten laatste op 31 mei binnen zijn. Veiligheid staat natuurlijk voorop. Alles gebeurt met respect voor de verkeersre­gels en volgende de geldende coronavoor­schriften. Er is geen leukere bezigheid om te doen in het groenste snoepje van Vlaanderen.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium