Het Belang van Limburg

Dames van LC Biesen schenken pedaalemme­rs aan CAW-Limburg

Ingestuurd door Ward Mertens

-

CAW Limburg ontving een gift van 1.000 euro van Lions Club Biesen voor de aankoop van pedaalemme­rs. Deze pedaalemme­rs dragen ertoe bij dat cliënten en medewerker­s elkaar in een veilige omgeving kunnen ontmoeten.

Lions Club Biesen startte in oktober 2017 in Alden Biesen en bestaat uit 21 dames. LC Biesen zet zich in voor hulp aan minderbede­elden en organiseer­t regelmatig fundraisin­gactivitei­ten voor het goede doel. De club richt zich hoofdzakel­ijk naar moeders en kinderen. In het verleden deed zij ook schenkinge­n aan twee projecten in Afrika en aan lokale groepen in Bilzen en omgeving. Speciaal in deze coronatijd wil LC Biesen een schenking doen voor mensen die in deze periode extra getroffen worden.

Kwetsbare mensen

Het Centrum Algemeen Welzijnswe­rk zet zich in voor het algemeen welzijn en verleent hulp aan iedereen met een vraag of probleem. Bij CAW Limburg staat de zorg voor kwetsbare mensen centraal. Opzet is om mensen terug verbinding te laten maken met zichzelf, hun familie, vrienden, buren en de bredere samenlevin­g.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium