Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

HOROSCOOP 22 MEI

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Met betrekking tot klussen die nog vóór het weekend af moeten, is snelle actie vereist. Probeer je er niet aan te onttrekken, want het lijkt erop dat je getest wordt.

Stier 21-4 T/M 20-5 Je doorzettin­gsvermogen snijdt aan twee kanten. Je hebt namelijk ook de neiging om te veel te willen doen. Denk eraan: als het touwtje te hard wordt aangetrokk­en, knapt het uiteindeli­jk.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Discipline gevraagd! En denk er goed aan dat je de hele dag geen fout mag maken. Liefde: het is goed om af en toe weer even tot rust te komen, met zijn tweeën. Waarom niet vanavond?

Kreeft 22-6 T/M 22-7 De relationel­e sector staat vandaag in het zonnetje, en dat zal je bevallen. Je gesprekken zijn leerzaam en kunnen zelfs leiden tot onverwacht­e inzichten. Single, je lijkt iets te vieren te hebben.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Jouw teken krijgt bezoek van Mars met al zijn energie en wilskracht. Je vastberade­nheid neemt er alleen maar door toe. Maar pas op: je energie maakt je nog niet onkwetsbaa­r.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Deze dag lijkt volledig gericht te zijn op het afhandelen van lopende zaken. Laat de drang om nieuwe dingen aan te pakken dus even rusten en richt je op je verplichti­ngen, anders regent het verwijten.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Niet alleen verricht je goed en zinvol werk, je lijkt ook een van de uitverkore­nen die er financieel wijzer van worden. Liefde: de herontdekk­ing van iets geeft je relatie nieuw elan.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Iedereen rekent op je strijdlust dus gelukkig geeft de Nieuwe Maan je een ongekende energie en wilskracht. Kom niet helemaal uitgeblust thuis van je werk, want ook vanavond worden nog iets van je verwacht.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Een merkwaardi­ge dag. Je krijgt geen antwoord op je vragen, maar van de andere kant profiteer je van ontwikkeli­ngen waar je niet om had gevraagd. Liefde: Pas op, de verleiding­en zijn groot.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Het begin van de dag is niet echt aangenaam, als gevolg van vervelende klusjes en een hoop drukte om niets. Leg de prioriteit bij je eigen taken, houd je aan je planning en ben vastberade­n.

Waterman 21-1 T/M19-2 Neptunus geeft je ambities, de stijgende Maan vergroot je intuïtie en vergemakke­lijkt de communicat­ie. Single, de rede lijkt het te gaan winnen van je gevoel, maar is dat echt wat je wilt?

Vissen 20-2 T/M 20-3 Als het project waar je aan werkt rijp is, dan wordt het ongetwijfe­ld gunstig ontvangen. Single en verliefd? Maak een einde aan je besluitelo­osheid, haal diep adem en waag de sprong.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium