Het Belang van Limburg

ONZE TV-TIPS

Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.

-

Twee Tinten Grijs

EÉN, DI, 20.20U

1

Jan en Pascal trekken met drie van hun kleinkinde­ren naar Oostende op zomerkamp. De opa's zien hun kleinkinde­ren doodgraag, maar kunnen te weinig tijd met hen doorbrenge­n. Tijdens een zomerkamp willen ze de band met hun kleinkinde­ren aanhalen. Hoe over- en beleven Jan en Pascal deze trip waarin ze zonder hulp voor hun kleinkinde­ren moeten zorgen? Kunnen ze die verantwoor­delijkheid aan en groeit het kamp uit tot een onvergetel­ijke herinnerin­g?

Kinderen

Van De Holocaust

CANVAS, DI, 21.25U

2

De naweeën van de Holocaust golven door de wereldpoli­tiek. In 1948 roept David Ben Goerion de staat Israël uit. Voor de Joden voelt dit als een godsgesche­nk. Eindelijk heeft het Joodse volk een eigen staat, een land waar zij in de meerderhei­d zijn. Met de Holocaust in het achterhoof­d bouwen ze het land uit waar zij zich veilig voelen, maar die uitbouw gaat ten koste van de oorspronke­lijke bewoners, de Palestijne­n. Dat conflict duurt voort tot op vandaag.

NCIS

VIER, DI, 20.35U

3

Tussen alle herhalinge­n door start Vier met nieuwe aflevering­en van

NCIS, nog steeds Amerika’s best bekeken dramareeks bij de grote

networks. Na achttien seizoenen staat de teller al op 400 aflevering­en en het einde is nog niet in zicht. Vier brengt het nieuwste seizoen, en vanaf volgende week zijn er zelfs dubbelafle­veringen. In deze aflevering vraagt Gibbs zich af waarom Ziva zo lang ondergedok­en bleef. Iedereen dacht dat ze overleden was.

Bekijk de tv-gids van de hele week op hbvl.be/tv-gids

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium